Wednesday, September 28, 2011

If You Want A Dato, Markedsfør deg selv!

Hvordan finne en dato? Markedsfør deg selv! Det er en av de viktigste du bør vurdere. Det høres altfor planlagt, for contrived, ikke sant? Du har sannsynligvis lurer mens romantikken, hvor er alle regnbuer, fyrverkeri og stjerner?

Sannsynligvis det er hva du har i tankene da rådet til å sette på en personlig annonse i ulike typer publikasjoner. Vel, det er en måte å møte folk. For å møte mannen eller kvinnen i drømmene dine, er du nødt til å ha mange mennesker å velge mellom. Hvis du ønsker å vinne i lotto, trenger du ikke bare kjøpe en billett.

Ekte ... Dating kan være morsomt. Men kan også være en veldig stressende opplevelse hvis du er uforberedt.

Tips til Fremme

1.Now, start ved å krysse av publikasjonene i ditt område som kjører personlige annonser.

2.Find ut geografiske rekkevidde av denne publikasjonen. Ønsker du å reise så langt for å møte mennesker som reagerer på annonsen din? Hvis det er tilfelle, kjører annonsen. Hvis ikke, se etter en annen publikasjon med et mindre geografisk område. Så, hvis publikasjonen er daglig eller ukentlig, kjør ad tre ganger på rad, hvis økonomien tillater. Dersom publikasjonen er månedlig, kjører annonsen en gang. Hvis din økonomi ikke vil la deg kjøre annonsen tre ganger, kjører det en gang eller to ganger.

3.You kan tilpasse denne overskriften som passer dine egne interesser. Overskriften kan lese Sykepleiere Really Turn Me On, tennisspillere Really Turn Me On, og italienere Really Turn Me On. Denne listen kan fortsette i det uendelige. Du får poenget. Bare sett hva du liker i denne overskriften.

4.After overskriften er skrevet, gå videre til resten av annonsen. Skriv kvalifiseringer. Ønsker du en røyker eller ikke-røyker? Har religion noe å si? Hvilken alder interesserer deg? Hva med høyde og vekt?

5.One av de største feilene folk gjør når de skriver annonser er at de prøver å behage alle. Ikke gjør det. Sure, vil du få masse svar. Jeg antar du kan kalle det å gå med tallene. Men, vil du bli oversvømt med folk som bare ikke vil være av interesse for deg.

Alt du trenger å gjøre nå er å vente på svar. Når de kommer, skille dem i to hauger - de samtaler og nei-samtalene. Ikke kaste ut nei-samtaler! Dette er folk du ikke føler at du vil ringe til. Du vil bli overrasket over hvor ofte du ombestemmer deg. Hvis du kaster ut no-samtaler, vil du sannsynligvis være lei senere.

1 comment:

  1. Foretrekker one night stand,vet ikke hva du gjør? gikk lei dater som bare ble rot ut av. Hoved ingrediensen bør være at man vil det samme, man tar hensyn.
    Favoritt stede mitt er http://www.dirty-affairs.com/a/3286 der står det meet thousand of like minded, se selv.....For å gjøre det enkelt, tror jeg det er viktig å være litt likt instilt på forhånd, egentlig personlig tror jeg vi alle er ute etter det samme vi vil bare ha det servert anderledes.

    ReplyDelete