Thursday, September 22, 2011

Komplimenter - en svært kraftig Dating Tool!

Å gi et kompliment kan være et svært kraftig verktøy når dating kvinner. Selvfølgelig kan for mange komplimenter også gjøre deg se desperate og trengende. Det må være et lykkelig medium. Så, hva er nøkkelen? Som beskrevet i min bok "the Ultimate Online Dating Handbook" du trenger å gi et kompliment fra en maktposisjon. Hvis du kan mestre dette en form for kommunikasjon så vil hun se deg som en mektig person, og fortsetter å kreve oppmerksomhet og godkjenning.

For eksempel kan en godt plassert kompliment sette henne i en god sinnstilstand for å akseptere deg. Det beste kompliment er noe hun ville ha lagt mye tid og krefter på. Noe de fleste gutter ville ikke engang merke. Å gjøre denne slags kompliment vil skiller deg fra flokken. Og sette deg i hennes gunst. For eksempel, si at hun har lagt høydepunkter til håret hennes. Fortell henne hvor godt det gjør henne utseende. Du vil ønske å gjøre dette rolig og med en leken holdning, pass på å ikke ser ut til trengende eller desperate. Sørg for å si det som om du mener det. Hvis du ikke høres oppriktig, vil kompliment bli ubrukelig, og hun vil vurdere det falske.

Gutta ville ikke engang merke. Å gjøre denne slags kompliment vil skiller deg fra flokken. Og sette deg i hennes gunst. For eksempel, si at hun har lagt høydepunkter til håret hennes. Fortell henne hvor godt det gjør henne utseende. Du vil ønske å gjøre dette rolig og med en leken holdning, pass på å ikke ser ut til trengende eller desperate. Sørg for å si det som om du mener det. Hvis du ikke høres oppriktig, vil kompliment bli ubrukelig, og hun vil vurdere det falske.

Med vakre kvinner bør du prøve å unngå komplimenter på sitt utseende. Mens jeg er sikker på at hun kan sette pris på det, kan du være sikker på at alle taper prøver å få hennes oppmerksomhet er å fortelle henne det samme. Du derimot ønsker å skille seg ut. Du ønsker å bli tenkt på som annerledes stående bort fra flokken. Så når du snakker med en pen kvinner være vittig og morsom. Få henne til å le, deretter som hun leende fortelle henne hvor vakker hun smil er. Se henne rett i øynene og si "Mitt du har et slikt et vakkert smil!" Ikke dvele ved hennes smil eller kompliment. Flytt på å snakke om noe annet. Men, husk, bare forsøke dette kompliment når du har vært vittig og morsom og du har gjort henne smile. Også vite litt om kvinners mote. Er hun på seg noe som er ultra chic, er hennes smykker virkelig annerledes. Finn noe om henne som ingen andre fyren kommer til å merke.

Ikke kompliment henne hver eneste gang du ser henne, fordi du har ingenting å si er ikke en tid for et kompliment. For å gi mest mulig strøm, må komplimenter brukes med måte og leveres oppriktig.

Best of Luck!
Marie Clare.

No comments:

Post a Comment