Sunday, October 2, 2011

Huskeregler for menn på Dating Sites

Menn, lære å oppføre seg på dating nettsteder.

Å være en mann og også eieren av en datingside meg selv at jeg må fortelle alle mine medmennesker at du jakter alle kvinner unna. De fleste av dere uansett. Kvinner er opptatt av hvordan vi oppfører oss fordi de fleste av oss alle oppfører seg på samme måte på dating sites. Her er en liste over DO og GJØR IKKE for å holde kvinnene på disse stedene og hjelpe deg å få noen svar.

1) Ikke kopier og lim 25 nøyaktig samme e-post og sende dem av. Kvinner ser rett gjennom dette og få det er du ikke-hvor. Noen gang lurt på hvorfor du ikke får svar? Det er den første grunnen. DO sende individuelle e-poster og sette noen tenkte i kontakt med kvinner på disse dating sites. HUSK: kvinner få 100 e-poster om dagen fra alle slags gutter. Hvis e har ikke hjerte da du bare gå over-sett.

2) DO stavekontroll din e-post, er kvinner så slått av en fyr som ikke kan stave det viser at du er enten dum eller bare lat. Det samme gjelder for grammatikk. Ta litt tid å få det riktig gutta og du vil få et svar.

3) Ikke velg et kallenavn som har en seksuell insinuasjon (med mindre du er på en voksen datingside). Husk at kvinner vanligvis liker menn med litt klasse og Roger_69sU viser at du bare vil ha en one night stand. Prøv noe mer smart.

4) IKKE kontakt single kvinner hvis du er gift. Det er en avfall av sin tid og er en fornærmelse. DO lese deres profil og se om de er interessert i å gifte menn.

5) IKKE løgn. IKKE løgn. IKKE løgn. Nok sagt.

6) Ikke send kvinner bilder av din "menige". De vil spørre om de ønsker å se det. DO sende dem et fint bilde som viser din sans for humor eller stil.

7) Ikke bare send en e-post etter at du ser deres bilde. DO lese profilen først.

8) IKKE sjikanere kvinner som ikke er interessert. Dette ødelegger stedet for alle og kan meget vel få deg utestengt fra datingside for alltid. Mange nettsteder har nå rapportering funksjoner for dette svært grunn. DO behandle alle andre på stedet som om du snakket i person til dem. Du ville plage dem til deres ansikt ville du?

Dette er bare en liten liste over noen av de utrolig dumme ting gutta gjør på Internett dating og singler nettsteder. Nå selvfølgelig er det noen flotte karer der ute som er ærlig på jakt etter en fin date eller forhold så noen kvinner leser dette, bare bærer med oss, er vi menn bremse fanger opp og finne det ut.

Håper denne artikkelen hjelper.

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete