Friday, August 24, 2012

Dating etter skilsmisse

Skilsmisse, ingen tvil om er en intrikate fase i livet, flere problemer må løses, levende minner fra fortiden må slettes, selvbilde og selvtillit måtte bli rejuvenated og dype laceration som skilsmisse bladene bak måtte gis helbredende touch. Du kan føle exasperated arbeider med skilsmisse trepidations, og i et slikt scenario du definitivt ikke vil har tid, i tillegg til energi til å vie til dating. Ville flere spørsmål vil påvirket tankene dine samtidig som, "Noen virkelig ønsker meg?" eller "Ville noen finner meg attraktive?" eller "Vil jeg noensinne lære hittil på nytt?"


Under uutholdelig skilsmisse proceedings kan du føler du deg ensom og ønske fellesskap av noen. Du kan også finne noen, men han/hun kan bare utlån en sympatisk skulder å gråte på og kan snart bli lei av dine problemer med ex-ektefelle, barn, svigerfamilie eller daglig turer til New York advokater firma. Ikke rush i en ny relasjon i hastverk fordi det vil bli bygget på en svak fundament og på kort tid vil det crumble. Videre, det er ikke godt å starte en ny relasjon mens stier på tidligere forhold ikke har fortsatt forsvunnet, som er du er fortsatt i de siste stadiene av din offisielle eller endelige separasjon. Ikke bare vil det spare deg noen forklaring i domstol, men det vil også raskere og gratis du på et blunk.


Nå som du er enkel og klar til å blande, bør du først fokusere på om dating er riktig for deg eller ikke. Ikke la andre tvinge deg til rush eller gå tregt, ta dine egne avgjørelser. Skilsmisse storm må ha forlatt du perplexed. Gi deg selv litt tid til å gå tilbake til en normal blir. Gjøre ting som gjør du føler deg mer trygg og løft ditt humør. Arbeide med å forbedre ditt eget selvbilde og selvtillit. Ta godt vare på deg selv. Bli med et treningsstudio for å tone opp din kroppsbygning, spise sunt og få en ansikts, streker i håret og en manikyr. Gi deg selv en fullstendig makeover, kjøpe nye tilbehør, klær, osv. Dette vil hjelpe deg å seire over det fryktelige siste.


Ta tid til å tenke dine barn. Være forberedt på deres medley reaksjoner om ditt nye forhold. De kan være støttende, eller de kan ganske enkelt ikke støtter din ny relasjon. De kan sabotere dating planene, sutre når du er på telefonen, oppføre seg dårlig når du ankommer, mislykkes i å gi deg meldinger, og ellers kaste en fastnøkkel i best-laid planene. Ikke glem at barna har gått gjennom den samme grieving prosessen som du har. Husk at dato kan muligens aldri erstatte de andre overordnede, så gi dem tid, til slutt vil du finne dine barn ved siden av du.


Motstå fristelsen av noen som er helt forskjellig fra din ex-ektefelle. Husk at det var en masse ting om din ex-ektefelle som appellerte du en gang opp på en gang. For heaven's sake ikke nyte i alle forhold bare å utkjempe hevn på din ex. relishes ingen en emosjonell roller coaster ride. Ditt første forhold skal være en helbredende erfaring. Det bør revitalisere dine følelser, og følelser. Det er den beste tiden å Gjenoppdag selv. Det er ikke nødvendig at den første relasjonen bør være en lang en eller vare evig. Ikke vær bog ned hvis en pause opp oppstår fordi minst du fikk en sjanse våt dine føtter.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete