Wednesday, August 22, 2012

Hvorfor kvinner som Bad Boys

Hvorfor er de fleste kvinner tiltrekkes slike motorsykkel, skitne og grungy leter Lotharios som sine mødre og fedre har fortalt dem til å ikke være involvert i?


Er det på grunn av disse menns iboende flott utseende, scorching bad boy kvalitet? Eller er det et enkelt tilfelle av dårlig psykologi: at kvinner egentlig ikke vet hva som er bra for dem?
Tro det eller ei, er det en viss aura at bad boys utstråler at noen kvinner finner håpløst uimotståelig.


Det er så godt å være dårlig. Eller i dette tilfellet, det er så godt å være involvert med noen dårlige. For det første er det eventyret. Noen finne seg selv i sin egen liten tanke av film eller romantiske roman at det å være sammen, eller å være involvert med en slemmingen er bare ren fristende.


Bridget Jones saga, både filmen og boken versjon, synes å ekko disse samme valpen. Hvorfor skulle en kvinne som allerede har hennes gentlemanaktige Darcy, som fortsatt finner noe attraktive fra en devilish Cleaver? Sistnevnte er så mener og så manipulerende. Mens den andre er så rett opp og noen ganger litt uptight. Så hvem bør en forvirret kvinne velge?


I utgangspunktet er det – slags – et faktum. Kvinner elsker dårlig småting finnes i menn. Noen gjøre det fordi de elsker drama. En relasjon med dårlige menn får de fleste kvinner juice opp og flyt. En dato med dem er uforutsigbar. Ett minutt de kan være ute på en hyggelig, koselig middag, neste minuttet de kan være i en mørk gatehjørne gjør ut. I mellomtiden, en dato med en straight-up menn kan være fin, enkel, konvensjonelle og unsurprising. Hva følger etter en rolig middag kan være en snakk, og deretter noen mer snakke, og en spasertur. Komfortabel og sikker, og noen ganger er det kan være romantisk. Selv om noen finner et slikt scenario kjedelig.


Noen ganger er en dato eller et forhold til alle badness som er funnet i menn et stort tema for en samtale for kvinner neste dag. Kvinner elsker nitpicking alle blodig detaljer om deres dårlig, dårlig menn. Hvordan de har vært dårlig, etc. Men liker kvinner også å snakke om hvordan deres menn har vært god, i seng som er.


Gutter som er dårlig eller de som har vært dårlig er noen ganger referert til som å være en ulv eller det kan være en rev. Det kan være en grunn for dette begrepet. Både dyr er rovdyr. Kvinner bør ikke slitebane slike mørke farvann, men noen ganger gjør de. Tro det eller ei, er det seksuell muligheten og spenning som bringer kvinner eller minst magnetizes dem inn i venter armene på en mandig predator.


La oss innse det. Rovdyr, eller snarere menn, kan noen ganger være sjarmerende, hvis ikke kjekk. Ikke rart det er så praktisk lett å bare fall hodet over heels over dem. Dessuten er det at drømmen fantasy av de fleste kvinner at de alene har denne fantastiske og nesten Gudommelige kvalitet for å kunne endre til bedre alle dårlige menn i sitt liv.


Dessverre, eller heldigvis gjør dårlige menn noen kvinner føler umiddelbart sexy. Dette er en forskjell fra gutta spioneringen så godt som noen ganger hindre noen av sine kvinner å være så goody-goody som de kan muligens være.


Det er imidlertid visse fakta som bare ikke kan bli ignorert. Det virkelig er, og det burde egentlig være ingen unnskyldning for å være dårlig. Noen menn er bare ren insensitive og ingen mengden tålmodighet, håp, ønsker og drømme kunne dekke for hans badness. Menn som er sånn - Vennligst, vennligst husker – ikke og muligens kunne ikke som helsing forelsket i kvinner i sitt liv. Tro det eller ikke, kan de være mer forelsket i seg selv enn i noen andre. Prøv, så mye som mulig, ikke faller for sin egen yrker av hans kjærlighet for deg. Sjansene er, og det er stor sjanse for at dette skjer, hans jeg-kjærlighet-du kan være hans måte å få hva han ønsker med deg.


Alt i alt, er dating dårlige menn god bare for det formålet alene – dating. Adventure, seksuell eller på annen måte, er bra for på kort sikt. Langsiktige relasjoner krever gjensidig tillit og respekt, en liten kinkiness også ville ikke vondt i det hele tatt.

No comments:

Post a Comment