Tuesday, August 21, 2012

Essential Guide til e-post Dating

Med populariteten til Internett, nesten alt som mann som pleide å gjøre utenfor sitt hjem, ble tilgjengelig fra hans hjem: shopping, dagligvarer og selv dating. E-post dating er en av måtene å praktisk talt bli kjent med potensielle mates. Hele bransjen kalles online dating, og e-post dating er utskjæring det egen nisje i bransjen.


Det finnes tre typer e dating. Den største forskjell ligge på opprinnelsen til e-posten, og hver type har sine egne fordeler og ulemper.


ISP email


Du kan e-datoen ved hjelp av e-post adressen som er oppgitt av Internett-leverandøren. Det er imidlertid noen risikoer forbundet med å bruke den. Først Vis noen adresser som leveres av en Internett-leverandør hint av informasjon om deg eller hvor du bo. Dernest, dato meldinger kan få blandet sammen med andre personlige eller forretningsmessige e-poster. Til slutt, siden datoen emails er utforskende, det kjører risikoen for å få inn virus til din PC.


Hvis du fremdeles foretrekke lettere for å laste ned meldingene, og har muligheten til å vise dem frakoblet, ta kontakt med Leverandøren hvis de kan gi deg flere adresser. I så fall kan du dra nytte av denne muligheten og bruker en egen e-postadresse for e-post dating, slik at du kan unngå risikoen som nevnt.


Online Dating tjeneste


Du kan sende dato gjennom en online dating tjeneste. Mest online dating tjeneste inkluderer e dating som en del av pakken når du registrerer deg. Avhengig av hvordan online dating systemet fungerer, e-postadresser kan gis til deg som en del av den tilsvarende tjenesten, eller du kan søke etter e-postadresser fra dating tjenestedatabasen som samsvarer med profilen din.


De fleste dating nettsteder vil gi deg med din egen e-postadresse som ligger på serveren. Å ha slike eliminerer risikoen forbundet med å laste ned e-post. Du har også muligheten til å få tilgang til det hvor som helst at det er en Internett-tilkobling. Dette er veldig praktisk for den jetsetter seeker. Du kan imidlertid opprette og sende e-post til potensielle datoer bare når du er tilkoblet.


E-Dating tjeneste


Et nytt online-tjeneste, blir tilgjengelig for cyber kjærlighet søkende kalt e-dating service. Denne datingside henvender utelukkende til e-dating, og tilbyr ikke "tradisjonelle" online dating-tjenester. De tilbyr en færre men Velg database med søkende og skryte av tilsvarende tjenester som er innenfor commutable avstand. Slike ordninger gi en høyere sannsynlighet for at e-datoer går bra, kan tas ytterligere.


Det er sikkert mange grunner til hvorfor en foretrekker e dating og er som følger:


-Du kan møte andre mennesker i sikkerhet og komfort av hjem. Du ikke trenger timer med forberedelse, eller du kan opprette ordninger for en huset sitter. Hvis du er en enkelt pappa, trenger du ikke få en Barnevakt å gå på en dato.


-Du trenger ikke å bruke på din ser ut, middag eller en gave.


-Du kan bruke mer tid med å bli kjent med den andre parten og la henne få vite du enn går gjennom trafikk eller fallende i linje ved theatre.


- Og hvis ting ikke fungerer ganske måten du håpet, så det er lett å ende det med bare en høflig e fortelle henne at du ikke ser deg selv gå lenger; Ingen venter for det perfekte øyeblikket, ingen forsiktig ord, ingen tårer.


Nå som du ser fordelene med e-post dating, hvorfor ikke prøve det! Her er noen tips om hvordan du skal gå om det, og klarer å finne en meningsfull dato.


-Bruk emnelinjen som en overskrift; være kreative, positiv og ekte.


-Starte din e-post med noe interessant, som en noe morsomt du så eller et funn som du har gjort nylig. Dele den med jenta, og bruke det som et innføringen av deg selv. Første e-post bør alltid tilpasses i conversational stil.


-Unngå pickup linjer. I virkeligheten, de vanligvis fungerer ikke og dette sjelden gjør et godt førsteinntrykk. Det er OK å flørte eller erte litt, men holde ting glatt og høflig.


-Dele ekte detaljer om deg selv; holde det kort, enkel og interessant. Nevne noe om mottakerens profilen der du oppfatter en tilkobling.


-Still spørsmål med åpne svar som krever mer enn Ja eller Nei. På denne måten når hun svarer, hun er nødt til å dele mer enn av isfjellet.


-Korrekturlese før du trykker på send-knappen.


Det er alt du trenger å vite om e-post dating. Nå er du klar, fordi "Du Got Mail!"

No comments:

Post a Comment