Sunday, July 29, 2012

Kreative måter å stille ut en fremmed

Kvinner i disse dager er smart og forsiktig. Med mengden av dato voldtekt tilfeller på stige, er gå ut på en date med en fremmed blitt mindre populært. Imidlertid godhjertet personen du er, som bør ikke stoppe deg fra spør ut en interessant fremmed.


Her er kreative måter å spørre henne ut.


Gå Over og spør


Den minst kompliserte, men vanligvis vanskeligste måten å stille ut en fremmed er vandre og ber straks. For svært enkelhet av vandre og blurting ut en enkel, direkte spørsmål gjør hele strategien utfordrende. Kjøringen er så enkel at suksess eller fiasko med flyttingen ligger helt på enkelt utfører den. Påvist teknikk? Har ser på en Brad Pitt, vidden til en George Clooney og Cruiser sjarm, og du vil sikkert for å få en, "Ja".


Imidlertid i resten av befolkningen som ikke er så heldig å være som dem, finnes det andre alternativer til å unngå å bli avvist.


Start med et supplement


Et supplement er alltid en god måte å starte. Men sammenfallende hennes utseende er så passe og det er tvilsomt fordi det grenser på å være en pick-up linje. Prøv å utfylle sin handling eller ting som hun bruker i stedet for hennes utseende. Hvis du så henne park perfekt, deretter utfylle som og spør hvis hun har tid til å beskrive hennes erfaring med sin bil. Spør henne om notatblokken hun er bruker, sin verdi og ytelse, som du også er interessert i å få en til deg selv. Spør om hennes mobil og hvis hun er fornøyd med sin leverandør. De bør være god startpunkter av en samtale og forhåpentligvis kan du utvide den til du får hennes tall, eller en ekte dato.


Være kjent for fremmede


Noen ganger, spør ut fremmede er lett hvis de ikke er totalt fremmed for deg. Du kan ha sett henne ukentlig på delen frukt i dagligvarer, eller kanskje hun har fanget øynene som hun ble lastet inn hennes Klesvask. Du kan ikke vite hennes navn, men du sikkert kan vet mye om henne, bare ved å observere henne.


Hvis du finner en potensiell dato med noen av de fremmede som du regelmessig ser som leder til kontoret, og deretter opprette interesse ved å observere henne nærmere. Prøv å vite hennes tidsplan eller der du ser henne ofte. Vente på riktig tidspunkt for å skje, så du har en høyere sjanse for å få positive resultater.


Når du ser henne hver morgen på din favoritt kaffebar, ikke spør henne ut mens hun er plukke opp en espresso-to-go 7: 30 am. Vente til fredag, når hun vanligvis tilbringer ettermiddagen med henne bærbar PC og en høye latte. Det bør være en god mulighet til å gjøre samtalen. Hun er i en avslappet tilstand, ikke i en hast, og kanskje åpne for nye navn.


Laundromats er et bra sted å spørre ut en fremmed. hvorfor? Fordi du har tid. Det er ingenting mer kjedelig enn venter på din syklus til slutt. Og folk vanligvis har minst 2: hvite og coloreds. Så det er nok tid og mulighet for deg å samle opp mot og spør. Men før du gjør dette, må du kontrollere at du har gjort din bakgrunn sjekk. Kanskje leser hun mens hun venter på Vaskeri til slutt. Spør om boken, men holde samtalen lyset slik at hun ikke vil bør settes av ved ditt nærvær. Tilby å hjelpe når du kan, uten å innføre, så hun ikke vil bli truet. Smil Oppriktig, fra hjertet, og hun vil se ren intensjoner og kan bli interessert i å gå ut.


En felles bekjentskap


I dette lille amerikanske landet, er mennesker koblet til hverandre, i en eller annen måte. Nøkkelen er å finne tilkoblingen til den fremmede som du er interessert i å gå ut med.


Tilbringe en uke eller to observerer din fremmed. Hvis du er heldig nok til å finne en felles venn, så det er en at billett å spørre henne ut. Ordne for et tilfeldig møte, eller en gruppe dato å ha en mulighet til å ha en samtale med henne. Snart du er kjøpedyktig komme forbi det "Hei" og, "Hei," så du bør være i stand til å ta det gjennom tilbringe litt tid sammen alene.


Det er mye spenning og eventyr i ber ut fremmede. Overvinne utfordringen er ganske oppfyller. Men sørg for at dine intensjoner er ekte og bra, for bare ren på hjertet fortjener å gå ut med interessante fremmed.

No comments:

Post a Comment