Wednesday, July 25, 2012

Dating etikette

Hvor mange ganger har du sett en av disse dating viser på TV og tenkte, "jeg ikke kan tro han/hun gjorde/sa det?!?" For å unngå å gjøre lignende feil på din neste dato, kan du feste med noen av følgende ideer...


Øyekontakt er avgjørende når dating, så det er god etikette å gi så mye oppmerksomhet som mulig å din dato. De skal føle seg som om de er den eneste personen i rommet. Være en lytter og ikke snakk din dato til døden, spesielt hvis du er mannlige. Lytter viser interesse og muligheten til å invadere. Hvis ideen om en dato snakker om deg selv og dine meninger hele natten deretter gjør din dato en tjeneste og bo hjemme alene.


Være høflig og gratis. Datoen har gjort en innsats for deg og dine personlige meninger er ikke veldig velkommen på dette stadiet. Også dette alltid slå for en dato med mindre du har gitt god tid for at den skal bli kansellert. Står noen opp er uhøflig, og ikke passende voksen virkemåte. Prøv å slå på tid, og ikke holde din dato venter. Hvis din transport er upålitelige, komme i gang i god tid. Å være punktlig viser respekt for din dato og ditt ansvar.


Prøv å unngå å være sta eller arrogant på en dato, og prøv å unngå diskusjoner om politikk og religion på den første datoen. Du kommer over dårlig å din dato hvis du handle som dette.


I tillegg ikke være uhøflig til andre på en dato. Du prøver å vise din gode side, så kranglet om et gebyr eller om vin er avkjølt nok vil gjøre du ser ut som en tosk. Og husk... kranglet med servitør er en stor Nei-nei.


Når det gjelder utseende, kan du gjøre en innsats for å kle godt. Det er ingen unnskyldning for å se dårlig. Fattige kjole viser dovenskap og vil gjøre noe for å fremme du. Prøv også å være frisk og lukter godt. Du bør være shaven, badet og lukter godt. Det vil koste deg ingenting mer enn en flaske av kvalitet Köln og noen dusj gel. Bare sørg for at ikke å over-do det med i Köln!

No comments:

Post a Comment