Saturday, July 21, 2012

10 Golden Rules For vellykket Online Dating

Som alle vet, er metoden favoritt for mating og dating for singletons verden til å bli med en online datingside. Men hva de fleste folk ikke innser er at bare rundt 10% av dating områdemedlemmer faktisk møte en langsiktig partner på deres valgt område og en whopping 70% ikke selv mottar en melding fra et annet medlem. Hvis du følger 10 enkle fremgangsmåten nedenfor, kan du også delta i 10% som finner kjærlighet og romantikk på linjen.


1. Velg rett sted. Boom i online dating har gitt en mengde valg for forbrukere, men du bør ta litt tid å bestemme hvilken type partner du leter etter, ikke å nevne byen eller byen der du foretrekker ham/henne til å bli plassert. Det er nisje nettsteder som imøtekomme til alle sektorer (single foreldre, MC, homofile mennesker etc) og generelle områder som velkommen alle comers, akkurat som det er byen eller landet bestemte områder og områder med et globalt perspektiv. Velge de rette stedet for deg er trolig den mest viktig beslutningen vil du gjøre når vi leter etter en partner på linjen.


2. Velg et flott brukernavn. Første inntrykk alltid siste og på linje identitet som du gir deg selv er de første at andre medlemmene får før de utsjekking profilen din. 'Funny' fungerer, 'kryptiske' verk og du wont gå langt galt selv om du bestemmer deg for å bruke din egen Fornavn; men hvis du går ned Sotet eller seksuelt uanstendig oppførsel eller ruten (som mange fyrene synes å gjøre), vil du finne at andre medlemmer vil gi deg et bredt køye.


3. Last opp et bilde. Dette er avgjørende som en betydelig prosentandel av folk bare Søk etter medlemmer som har plaget å inkludere et bilde; du vil se hvordan andre medlemmer ser ut slik det står til grunn som andre personer vil føle det samme måten om deg. Hvis du har bare bildet ikke er spesielt flattering, kan du alltid nevne at i profilen - det er likevel bedre enn ingen bilde i det hele tatt.


4. Fullfør din profil. Det er ingenting mer off-putting enn en profil som skrikene "Jeg ikke gidder å gjøre dette riktig". Hvis du ikke har tid til å fullføre alle kategorier når du er registrere deg, må du tid til å gjøre det ved første anledning.


5. Være positive, og positive. Hvis du føler seg litt ned eller mangel på tillit, og nå er ikke tid til å si det når du skriver en beskrivelse av deg selv. Hvis du kommer over så trygg, lykkelig og full av moro, får du mye mer oppmerksomhet enn hvis du kommer over som mono-stavelsesbasert eller ned i dumper. Og husk, humor er en ekte isen-breaker og en stor afrodisiakum.


6. Utvide søkekriteriene. Hvis du vanligvis går for personer som har blonde hår, blå øyne og er mellom 5'4 "og 5'6", og du begrense søket til bare disse detaljene, kan så du gå glipp av en stor mange andre medlemmer som finner du også bare så attraktiv. Å starte med, bare søke etter kjønn, alder og plassering og på den måten du vil gi deg en bredest mulig valg.


7. Ikke automatisk lukke folk. Hvis du mottar en melding fra noen som har profilen du liker, men som har ikke gidder å ta et bilde, bør du likevel skrive tilbake og be dem om å sende et bilde til din vanlige e-postadresse. Du vil finne at mange mennesker er mer villige til å gjøre dette enn innlegget et bilde for alle og enhver å se på.


8. Bruk alle funksjonene på tilbudet. Mange nettsteder gir mye mer enn bare en intern e systemet. Noen områder kan inneholde stemme messaging mens andre aktivere medlemmer å chatte og flørte inne virkelig tid med andre medlemmer og jo mer du dra nytte av alt som er tilgjengelige for deg, jo mer sjanse du har for å gjøre kontakt med noen spesiell.


9. Være proaktiv. Når du har registrert og fullført din profil, ikke vent for andre å opprette kontakt med deg. Når du finner noen som du tror kan passe godt med deg selv, kan du skrive til dem og introduser deg selv. Og ikke bare si 'Hei, jeg liker din profil', fortelle dem hvorfor du har skrevet til dem og peke ut tingene du mener du har til felles. En lang åpning melding vil skape et bedre inntrykk enn et kort, perfunctory.


10. Sjekk tilbake med området. Mest populære dating sites har nye mennesker begynte hele tiden så husk å stokk-inne minst én gang hver dag for å vise de nyeste medlemmene, og du kan deretter kontakte noen du liker utseendet på før andre får sjansen til å gjøre dette. Også, må du huske at på de fleste områder, medlemmer som stokk-inne mest vises høyere opp søk-oppføringer enn de som ikke så profilen din vil bli lettere å få øye av personer med hvem du kan være forenlig.


Så har der du det - vellykket online dating er ikke rakettvitenskap; det tar bare litt av tanke og litt innsats, og hvis du følge 10 reglene som jeg har skissert ovenfor, vil ditt personlige liv vil snart motta kick-starte den fortjener.

No comments:

Post a Comment