Thursday, July 12, 2012

Hvordan du tilnærming en kvinne og Score

Mange menn preceive oppgaven med å starte en samtale med en kvinne, spesielt hvis hun er svært attraktive fremmede en hard og discomforting en. Bortsett fra det tar de vanligvis feil holdning av å være altfor fin og over openhanded med blomster, betale for middager og uttrykker deres mangel på tillit og lav selvtillit aktelse.


Kvinner på deres del tiltrekkes ikke til unconfident, uærlig, wussy menn. De vil avslå ham på stedet, eller muligens verre dra nytte av situasjonen ved å utnytte ham å gi henne måltid etter måltid, dag etter dag og vanligvis se andre mann for ekte kjærlighet, romantikk og sex. I denne situasjonen har kvinnen to menn en leverandør og en elsker.


Fin gutt, fawning, wussy tilnærming kan være observert når en mann er requsting en kvinne å danse, eller tilby å kjøpe henne en drink uten noensinne for å bygge attraksjon eller kjemi.


Er Cocky heller deretter Wussy er svaret?


Fin gutt-holdning er ikke den perfekte måten som vi innsett over og som egentlig betyr, og vil vulgære ikke fungere enten, den riktige måten som har vist seg 90% av tiden til å arbeide praktfull med kvinner er trygg, fet, cocky og morsom holdning.


I denne tilnærmingen du bygge relasjoner på en gi og ta, en flattering bemerkning og en byste (med et smil), kan du angi kvinne you'r selvtillit trygg nok til å kritisere henne, du uttrykke deg naturlig neer kvinner, du er ikke redd av henne, du er ikke omsorg hvis hun liker deg eller ikke, du er ekte og uttrykke dine meninger åpenlyst, du spiller trygg hardt morsom fyr. Nå du tar hennes selvtillit tillit til test, du utfordre henne, du intrigering henne, kan bygge attraksjonen. La henne jage du! Du må være hennes premien, en belønning for sin hardt opptjente innsats for oppfører seg som hun skulle ha med deg.


For eksempel du starter og si noe slik: Jeg liker din jakke det er virkelig hyggelig (en flattering bemerkning), deretter kommentar: men det ikke passer så godt med din shoos gjør det? (en byste), du gjør det med vilje, bør du øve på den.


Du bør tease henne som hånd det til henne og deretter ta det bort i siste øyeblikk, være spontan, uventet, en teaser og fascinerende.


Hvordan vet du om hun er interessert?


Sin enklere enn du tror, og det går sånn: du engasjere seg med henne: Hva en vakker par støvler you'r seg, jeg liker dem, hun ser hvem er det, og deretter si: Takk. Du: ikke du smelter i dem på en varme været? (smilende) eller er du prøver å skjule føttene fra meg? Hun: (smilende) helvete, Nei, jeg elsker dem som er alt, Ill satse føttene er bedre forhold til din, Mr. lang nese. (hun svarte slik at hun er engasjert for *-). Du: wow, jeg forstår du utvikle et godt mening om deg selv attraktive dame, hvorfor wont vi arrangere en fot konkurranse...


Viktigste er å holde den kjører med lys filosofen Jørgen Sandemoses far og morsom tilnærming. Du er gjensidig engasjert i å utvikle et forhold og bygge din gjensidig attraksjon, uten engang å realisere den.


Hver gang du starter dating med en kvinne holde i tankene du er ikke på et jobbintervju, ikke gjør det høres ut som spørsmål og svar, ikke gjør det kjedelig, ikke prøv å briljere, snakke med henne bare om generelle ting hun liker og sympatisere med, for eksempel berømte TV osv., kan det se deg først til en viss grad overfladiske, men dette er veien å gå. Prøv å unngå, minst i begynnelsen, snakke om problemene dine på jobb, din forbindelser med foreldrene dine osv '.

No comments:

Post a Comment