Friday, July 20, 2012

Finne et websted du liker

Når det gjelder lounging rundt Internett, kan det hende at de lange timene kunne bedre tilbrakte jakt etter en svingende god tid.


Ikke lenger har du å møte opp i person til å søke etter andre swingers og at klosset samtalen av du eller ikke deg, men du kan sette inn noen informasjon, noen ganger for gratis og finne andre mennesker som ønsker for å svinge.


Det er så darn lett.


Så mange muligheter


De vanskeligste ting om å finne swingers online er når du skriver inn i 'svingende online' og finne at det er hundretusener av sted å se på. Og det er utformet for å hekte noe arrangement av swingers dating-tjenester.


Kanskje er du en heterofile par på jakt etter et annet par. Kanskje er du et lesbisk par på jakt etter et par eller en enkelt mann. Eller kanskje det er omvendt.


Hvis det er en kombinasjon som kan være drømt om, det er en tjeneste for å få deg alle sammen.


Og hvis du er i en hvilken som helst fetish spesielt, deretter kan du finne som også.


Hvordan du velger?


Jeg gikk med Lukk-din-øyne-og-punkt-tilnærming i begynnelsen, men som ikke fungerer altfor godt.


Så la oss snakke om finere steder av en online datingside.


Dette kan høres litt overfladiske, men lytte til begrunnelsen første. Jeg plukke ut områder basert på kvaliteten på bilder på den. Ikke at jeg liker å bare se på bilder (vel, jeg gjør), men jeg kan fortelle hvor alvorlig området er når deres medlemmer tar deg tid til å sende gode bilder.


Jeg har også funnet ut at nettsteder som tar deg tid til å forklare hvordan hver works er stor også.


Hvis de har noen til å svare på dine spørsmål enten via telefon eller e-post, så vet du at de virkelig ønsker du skal lykkes. Og et selskap som vil at du skal lykkes er alltid et godt tegn.


Gitt, du må betale for slike hjelp, men det vil være verdt det. De vet hva de snakker om.


Skal du betale hittil Online?


Dette er virkelig ikke lenger et spørsmål fordi du ikke har valget i de fleste tilfeller. Hvis du ønsker å snakke med andre par, har til å betale deg.


Hvis du er bra med bare ser på bilder, kan deretter du gjøre det uten å betale hver måned.


Når du betaler, kommer du til e-post, ha samtaler i sanntid, og selv videochatter (som kan være super varme når du lang avstand fra hverandre eller er bare starter ut).


De fleste av de har månedlige avgifter som ikke er for forferdelig. Og de også har en prøveperiode i de fleste tilfeller, slik at du får taket på det uten forking over for mye penger.


Mitt råd? Dra nytte av prøveperioden på et område, og hvis du liker det, kan du registrere deg. Hvis du ikke gjør det, sørg for å avslutte medlemskapet ditt og flytter til neste.


Selv om du ikke finner en stor par, vil du kunne få tilgang til alle bildene og råd artikler.

No comments:

Post a Comment