Monday, July 23, 2012

Online Dating-sikkerhet

Vi har alle hørt historien på nyhetene om en person som bestemt seg for å møte opp med en annen individuelle de hadde chattet med online og aldri returnerte hjem. Disse forekomstene er unormal når det gjelder online dating, men her er noen tips for å sikre at din online dating opplevelse er artig og trygg.


Pass på at du stoler på din instinkt. Hvis du har en gut feeling at noe ikke kan være rett om den andre personen, stokk med din instinkt. Du bør alltid føler seg komfortabel med den som du chatter. Hvis noen er fornærmende, kan du blokkere dem umiddelbart. Det er mange andre personlige annonser til å se gjennom, så ta deg tid og vise en god del av dem.


Innvilge til en dato, kontroller at du vet så mye som mulig. Aldri publisere din telefon nummer eller e-postadresse i personlig annonser. I tillegg ikke gi postadressen din hjemme eller arbeid til noen du ikke har møtt. Ikke tillat deg selv å bli snakket inn noe... du er en ansvarlig!


Ta deg tid til å bli kjent noen... ikke føler rushed. En tålmodige person vil være glad for å vente til du er klar til å møte. Chat på telefonen for en stund før arrangere en dato for å bli kjent med hverandre.


Når det gjelder den faktiske datoen, finnes det et par ting å huske på. Alltid møte på et offentlig sted som er godt kjent og praktisk å du. Vil du fortelle en venn hvor du er kommer, og hvem du møter. Alltid bære en mobiltelefon på en dato, og hvis det er mulig, telefonen din venn under dato for å bekrefte at alt er bra.


Prøve å møtes ved lunsjtid, som er praktisk, og har en tidsbegrensning. Foreta dine egne reiseforberedelser. Ikke godta sitte hjemme på den første datoen eller avsløre din adresse. Holde datoen til en tidsgrense slik at du har en ' Utpunkt '. Denne måten, hvis du føler ubehag, du høflig kanneavreise.

No comments:

Post a Comment