Tuesday, July 24, 2012

Dating Do�s og Don�ts

Vi har alle vært på en dato før og lurte på om du ikke bør eller bør gjøre eller si noe. Så mye som vi ønsker å benekte det, finnes det noen uskreven dating "regler" som alle bør følge... som vil gjøre alle, mannlige og kvinnelige, mye mer behagelig og innhold med en dato.


Først, det er noen ting som alle bør gjøre på datoer. Det er åpenbart første inntrykk. Prøv å se dine beste og være punktlig. Ingen vil datoen en uansvarlig slusk. For å gå den andre veien, flatere og kompliment din dato på hvordan de ser ut og ting som de bærer. Folk pleier å innlegge mye arbeid for en dato, så blir fortalt at de ser fint er alltid godt å høre.


Ha det moro dating. Bli interessert og interessant. Pass på å fortelle noen at hvis du ikke er interessert i dating dem igjen. Å bli løyet til og håp som er holdt i Live er en onde og skadelig handling. Hvis du ikke vil se dem igjen, la dem vite at på fineste mulig måte du kan.


Dato av folk du liker og tiltrekkes til hva vennene dine kan si. Bo positiv selv når datoer ikke ende godt. Du vil møte noen hyggelige mennesker og trolig gjøre noen gode kontakter.


Dating er en kreativ avledning, det krever konsentrasjon og energi så når du er dating holde noen planer i forkant av tankene dine og tillate dating for å ta deg til steder du har alltid ønsket å besøke i egen by.


Gjøre dating skje selv. Folk vil ikke komme og ringe din bell fra ingensteds. Dating krever positiv handling så gå ut der og møte mennesker, så mange som mulig. Praksis din chat og flørter shop arbeidere, bar attendants, hvor som helst og overalt. Å være hyggelig å folk er veldig sexy og stor moro.


Omgi deg selv med positive som tenkende mennesker som er også dating. Tenk på jentene fra Sex og byen og hvordan de hjelpe hverandre i dating og saker av romantikk. Negativ venner som ikke condone dating scenen eller ikke forstår det vil bare hjelpe redusere dine egne forventninger og du føle negativ.

No comments:

Post a Comment