Thursday, July 19, 2012

Gode Valentine�s Day gaveideer

Cynics si at Valentine's Day er en feilslutning oppfunnet av kort-bransjen for å øke vår kassekreditt, bare i tilfelle Christmas kredittkortet ditt bill begynner å avta. Kanskje er verste om Valentinsdag trykket butikker, vanligvis i siste øyeblikk, til å bli med alle andre i en manisk Søk etter en smakfull gave. Hvis tanken på Oxford Street på 13 februar gjør du føler deg dårlig deretter sortere ut Valentine's Day-gaver ved å handle online i år.


Kort historie om Valentinsdag


Hva er så spesielt med 14 februar? Teorier om emnet abound, men dette er litt for romantiske å ignorere. Selv om den katolske kirken anerkjenner øyeblikket tre forskjellige hellige kalt Valentine som var martyred på 14 februar, mest sannsynlig kandidat er en Roman prest fra det tredje århundret, biskop Valentine. På dette tidspunktet fryktet keiser Claudius at unge menn som var gift var mindre sannsynlighet for å bli med sine legioner av soldater enn enkelt menn, slik at han utestengt ekteskap. Katolsk biskop Valentine mente at ekteskapet er en hellig institusjon ønsket av Gud, slik han hemmelighet fortsatte å gifte seg unge par. Claudius oppdaget at Valentine ble disobeying hans ordrer, slik at han ble kastet i fengsel. Der han falt i kjærlighet med hans jailer datter, og legenden forteller at han sendte henne et notat, like før sin død, signert "From Your Valentine".


Foreslår på Valentinsdag?


Valentine's Day er den perfekte dagen for å foreslå å din kjære en, og alle vet at perfekt forslaget er ledsaget av perfekt ringen.


En av de mest kjente high street gullsmeder i Storbritannia er H.Samuel, og du kan være sikker på at du vil finne noe som passer din smak og budsjett fra deres rekkevidde. Deres engasjement-ring-valg er ordnet etter pris, metall, stein innstillingen og merkevare for lett småleser og deres alltid diamanter (http://www.hsamuel.co.uk/webstore/browse/N/56+4294966913)-området tar en interessant vri på engasjement-ring av gravering ordet "Alltid" på den i bandet. Dessuten, den ' o ' av alltid er angitt med en blinkende strålende kutt diamant, å gjøre det en ekstra spesiell livslang gave for Valentinsdag.


Selvfølgelig, vil å finne den riktige engasjement-ringen er noe du sette betydelig tid og krefter i. En annen av Storbritannias ledende gullsmeder, Ernest Jones (http://www.ernestjones.co.uk), vil bidra med din beslutning om ved å gi ekspertråd om hva du skal se etter når du velger en diamantring. Fra å velge formen på romben til den riktige ring-størrelsen, vil tok deg tid til å gjøre din forskning på forhånd gi deg ekstra trygghet som du rive opp mot til å spørre det store spørsmålet.


Valentines kort


Selv om du ikke foreslår kommer februar 14, Valentinsdag-kort er fortsatt en fin måte å markere anledningen. En fin måte å gjøre kortet meningsfulle, uten å bryte bank, er å opprette et kort for deg selv, og det er massevis av store nettsteder for å hjelpe deg.


Hvis du vil ha en virkelige, fysiske kort, er det lett å finne en nettside, for bare noen få pund, kan du velge fra et utvalg av kort fra anerkjente merkevarer som meg til deg, og deretter tilpasse dem så mye som du liker ved å endre ord og farger på kortet. Du kan også laste opp dine egne fotografier. Deretter har det utskrevne kortet sendt å du, eller bedre fremdeles, har det sendt anonymt direkte til mottakeren.


Det er også på områder som er helt gratis. Mange har et enormt utvalg av kort for Valentine's Day, og du er nødt til å finne noe som passer til sendes til din kjære.


Billig og kreative Valentine gaver


• Gjør en bok av bilag for partneren din, inkludert et bilag for å tilbringe en dag med hans mates eller med vennene hennes girly, en kupong for å komme ut av et argument gratis, en kupong for en massasje etter en lang dag, eller noe annet du kan tenke på.


• Ta deg tid til å opprette en spilleliste for deres iPod, så på en elendig reise å arbeide kan de være cheered med en hel time av meningsfull sanger som vil minne dem om spesielle anledninger.


• Grave ut bildene på gamle, og lage en montasje av alle de beste bildene av to av dere.


Si det med blomster


Hvis den andre halvparten har tradisjonelle smaker, gjør en blomsterbukett en romantisk, gammeldags Valentinsdag gave. Sannsynligvis er best kjent navn i floral verden Interflora, som omfatter et stort nettverk av Blomsterbutikker landsomfattende. Du kan bestille online, eller ring din lokale blomsterhandler for å diskutere hva du ønsker. Det er en økende trend for kvinner å kjøpe blomster for menn på Valentine's Day. Interflora har et stort utvalg av designer ordninger, som kanskje bare treffer spot.

No comments:

Post a Comment