Wednesday, July 18, 2012

10 Måter Å få mest mulig ut av Online Dating

Online dating er nå mer populær enn noensinne med flere og flere singler fra hele verden velger å søke etter kjærlighet på Internett. Dating online er en morsom og effektiv måte å møte nye mennesker, gjør venner og skjemaet nye forbindelser. Hvis du er ny til begrepet, men erfaringen kan være litt skremmende i starten. Her er 10 nyttige tips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av online dating verden.


1. Være komfortabel med din beslutning om


Som lonely hearts annonser og innføring byråer brukes cyberdating til å være tenkt som en siste utvei, men det er ikke lenger tilfelle. Internett dating tilbud singler frihet fra tradisjonelle begrensningene for eksempel avstand og tillater selv travle profesjonelle og single foreldre sjansen til å sosialisere og finne kjærligheten. En annen stor fordel av online dating er det faktum at den gir mulighet til å vite mer om en person før du møte dem og gjøre et mer informerte valg om hvem du ønsker til dato.


2. Finne området som er riktig for deg


Det finnes bokstavelig talt tusener av dating nettsteder der ute, hver catering for ulike mennesker og deres behov. Ta deg tid og sjekke ut noen nettsteder før du forplikter deg til å tilbringe noen penger. Noen områder er gratis å bruke og mange nettsteder tilbyr en gratis prøveperiode, der du kan søke etter singler i ditt område uten å betale penger foran. Hvis et område er ikke helt hva du håpet på, kan du prøve en annen. Det er millioner av mennesker på nettet, og mange steder for dem å møte. Fortsette å prøve, og du vil finne det rette stedet for deg.


3. Være klart om hva du vil


Dating (både på og offline) betyr forskjellige ting for forskjellige personer. Noen mennesker leter etter et alvorlig forhold, mens noen bare vil chatte, dato eller har casual forbindelser. Det er viktig å være ærlig med deg selv om hva du ønsker for å få fra online dating opplevelse, selv om du bare ønsker å prøve det ut og ha moro. Det finnes nettsteder som imøtekomme til alle former for dating og noen som er rettet mot bestemte krav. Å være ærlig med deg selv hjelper deg med å gjøre det riktige valget og unngå skuffelse. Når det er på tide å sette profilen opp på nettstedet, vil å være ærlig om dine intensjoner også hjelpe du tiltrekke likesinnede mennesker.


4. Sette opp en god profil


Som alle første inntrykk er din profil eller personlige side på en datingside ekstremt viktig. En god profil bør være en nøyaktig gjengivelse av hvem du er. Det bør også være rettet mot å gjøre folk ønsker å bli kjent med du. Aldri sette deg ned, særlig når det gjelder din ser ut. Det er en forskjell mellom å være ærlig og realistisk og la din insecurities ta over.


Selv forfremmelse er ikke en lett oppgave for de fleste, men det er viktig å huske at det er ingenting galt med å være klar over din fin qualities. Konsentrere seg om ting du liker om deg selv, dine interesser, drømmene og alt annet som lyder positiv. Hvis du sitter fast, få venner og familie for å fortelle deg hva de liker om deg og ta med denne informasjonen i din beskrivelse.


5. Last opp ditt bilde


Ser er ikke alt, men undersøkelser har vist at de fleste online daters foretrekker å kontakte personer som har bilder på deres profiler. Ikke vær redd for å laste opp et bilde: et bilde kan utgjøre hele forskjellen når noen er å avgjøre om du vil kontakte deg eller ikke. Selv om du er misfornøyd med din ser ut, er sjansene det er noen der ute som vil finner du attraktive. La ham eller henne bestemme uten å legge til unnskyldende kommentarer om din ser ut under bildet. Hvis mulig, velge et bilde der du er smilende og ser gjerne legge til den positive følelsen av profilen.


6. Ikke vær redd for å kontakte folk


Hvis du sluttet et nettsted for å møte mennesker, ikke vær redd for å kontakte andre. Tross alt, er de også på dette nettstedet for mye av samme grunn. Hvis du liker en persons profil – komme i kontakt og la dem vite; du vet aldri hva som kan skje.


7. Behandle folk måten du ønsker å bli behandlet


Nyheten av online dating kan noen ganger gjøre folk glemmer det er faktiske mennesker på den andre siden av datamaskinen. Alltid være respektfull av folks følelser, selv om det seg du og den andre personen er upassende for hverandre.


8. Good tidsberegning


Skjønnhet cyber dating er at du har råd til å ta deg tid før møte folk i person. Det er godt å bli kjent med folk online først, men hvis du føler deg riktig tidspunkt har kommet til å ta ting videre – Vær ikke redd for å foreslå som. Hvis du gjør det, skjønt, ikke ta det personlig hvis den andre personen ikke er klar ennå. La dem ta sin tid.


9. Være trygt


Når dating (både på og av line) alltid bruke sunn fornuft. Mens fleste mennesker har ærlig intensjoner, lønner det seg å være forsiktig. Vokt dere for folk som ber om penger likefram fjerne, eller de starte ditt online forhold ved detaljering en historie om woes og ber om din hjelp. Det anbefales å aldri låne eller gi penger til folk som du bare har møtt online.


Når bli enige om å møte mennesker du har møtt online alltid møte på et offentlig sted og la venner eller familie vite hvor du er hvis det er mulig. Det er helt akseptabelt å be om å bringe en venn med deg til ditt første møte. Gjør et poeng av forklarer at det er ingenting personlig og vær på vakt mot folk som prøver å presse deg til å møte dem alene. Husk: Det er lurt å bli kjent med folk online og på telefon først før du kommer til å møte dem i person.


10. Ikke gi opp


Det er millioner av mennesker dating online til enhver tid, og sjansene er at hvis du fortsetter, vil du finne personen som er riktig for deg. Ikke ta avslag for alvor og fortsette å prøve. Hvis et nettsted ikke er fungerer for deg, kan det være verdt å prøve en annen og se hvis du har bedre lykke det. Hvis du følger tipsene som er beskrevet nedenfor, vil du være i en veldig god posisjon til å finne det du leter etter online.

No comments:

Post a Comment