Sunday, July 8, 2012

Vellykket Online Dating Tips

Noen do 's and don'ts av online dating


Hvis du er ny til en verden av online dating og ikke vet sin finere nyansene, må du ha følgende i tankene:


1. Opprett en navn som kan være interessant. Unngå å bruke en som er også sexy eller hint på ekteskap. Et navn som inkluderer navnet ditt bør også unngås. Et navn som er basert på din ser kanskje mest attraktive til menn.


2. Du kan være fristet til å sende e-post til alle de attraktive guttene med zip-kode. Hvis du er litt tålmodig du min finne at noen av disse menn vil kontakte deg. Hvis noen du har lyst til ikke kontakte deg, sende ham en kort e-post, og deretter vente på ham til å følge opp.


3. Unngå å besvare eventuelle spørsmål du ikke ville svare på det første møtet. Ikke Fortell din dato noe om inntekten eller forbi relasjoner. Det er ikke en god idé å fortelle ham om hvor mye du ønsker å bli gift.


4. Ta med mer enn ett bilde. Menn finner det visuelle aspektet mye mer attraktive. Hvis du bokfører mange bilder, får en mann en bedre forståelse om hvordan du ser, og hvorvidt du er hans type, før han møter du.


5. Ikke kommunisere med en person som nekter å sende deg hans fotografi. Han kan ha noe å skjule.


6. En person som sender deg bare hans bilde eller sin profil kan ikke være verdt et svar. Hvis han ikke har tid til å skrive en e-post, er det ikke verdt å kaste bort tiden din på ham.


7. Alltid vente minst 24 timer før du svarer på din dato e-post. Hvis du svarer for fort, kan han får inntrykk av at du er for desperat, eller at du har for mye ledig tid.


8. Ikke Logg på din personlige nettside eller Svar e-post på en fredag eller lørdag. Du må gi inntrykk av at du ikke er tilgjengelig, selv om du er.


9. Hvis en mann ikke svarer, kan du stoppe e-post til ham. Hvis han er virkelig interessert i å møte deg, vil han kontakte deg og ber deg ut for en dato.


10. Hvis en fyr ikke spør du ut selv etter fire e-postmeldinger du trenger å tenke på hvor forholdet går. Holde å nevne at du kommer med venner, og vurdere å stoppe all kommunikasjon med ham.


11. Det er ikke nødvendig å holde e-postene dine kort. Stikker til tre-linje e-postmeldinger kan synes merkelig for noen som sender deg en lang e-post.

No comments:

Post a Comment