Wednesday, July 11, 2012

Hotteste trenden I Dating: Hurtig Stevnemøte

La oss starte med å forklare hva er det nøyaktig Speed Dating. Dette kan ordnes individuelt eller av en organisasjon som en Speed Dating parti med mange mennesker. Prinsippet er det samme, du deltar i en rask runde av kort (få minutter per dato), men med så mange som 25 partnere per økt. Denne Hurtig Dating-metoden er rolig effektiv og givende likt.


Vanligvis i minuttene, noen ganger bare tre minutter du kommer til å se din potensielle dato, får et kort inntrykk fra hans/hennes utseende, stemme, aksent, kjole, selvtillit tillit og selv esteem, få bakgrunnsinformasjon, nok for deg og for dem å foreta en reise, ikke gå rask beslutning som du kan merke av diskret på en liten kortet i henhold til sine tall-brikkeinformasjon.


Vanligvis disse speed dating økter er tatt sted på en kul morsom barer. Arrangert med tabeller for to, moden til disse multi mini datoer økter. Hver deltaker sitter foran sin dato og når verten er blåser i fløyte er det signalet er det på tide å gå videre til neste datoen. Det går videre og videre til du har fullført alle mini datoene.


Når du kommer hjem du inn koder navnene på partnere du likte i online dating systemet, du får en ny sjanse til å se sine bilder og friske opp hukommelsen. Når hver deltaker lagt hans valg gjør systemet siste samsvaret mellom preferansene til alle deltakerne. Forhåpentligvis, på slutten av denne datastyrte prosessen du får en liste over potensielle datoer du likte, og liker klok var interessert i deg.


Nå er det til deg å sende en e-post til en partner og angi en dato for ekte kvalitet. Denne gangen er det ikke stress som dere begge erkjent din gjensidig attraksjon for hverandre.


Det er ikke rart denne metoden er en hit som den har noen bemerkelsesverdige fordeler over noen andre måter å møte mennesker, som blind datoer og pickup barer. Tenk, du kommer til en blind date med høye forhåpninger bare for å oppdage i så lite som 15 sekunder du ikke tiltrekkes på alle dato-partneren. Siden du er slik en god hearted gutt og du ikke ønsker å skuffe din dato du gå ut sammen i en film og bruke litt mer tid og penger på en kafé når du vet det har ingen fremtid hva så noensinne. Ikke bare, tenke på det, ville du ha brukt det tid og penger 25 ganger!

No comments:

Post a Comment