Thursday, July 5, 2012

Sosiale flørter For jenter

Hvis du planlegger å gå ut for natten til en social club eller bar for å gjøre noen flørter eller dating, må du være sikker på at du har tilstrekkelig vurdert sikkerhet. Ideelt gå ut med minst én annen person, og tenke på hvordan du skal komme hjem. Kanskje ordne til å ringe noen halvveis gjennom kvelden, eller hvis du få vanskeligheter. (Hvis du ordner for noen å ringe deg, sørg for at telefonen er slått på og satt slik at du kan fortelle det ringer!)


Du trenger å vite at selv om du ikke vanligvis gjør den første tilnærmingen, du prøver å få en mann til å gjøre det, og som tar mye tillit for mannen. Gjøre det enklere for ham ved å være alene eller i en liten gruppe mennesker. Hvis du vil filtrere ut mindre trygg menn, bli med en større gruppe, men hvis du gjør dette, så vær oppmerksom på at det vil redusere antall personer som nærmer du. Hvis gruppen inneholder menn, prøver å gjøre det klart at du ikke er til noen av dem ved ikke å være for nær til dem hvis det er mulig! Holde en bevissthet om ditt kroppsspråk mens du utfører trinnene nedenfor, og gjør at den er åpen og vennlig:


1. Du se noen du liker over club-etasje. Du vil at han skal tilnærming du. På dette punktet, fange øyet litt lenger enn du normalt vil være komfortabel med, flash ham smile bredt, se bort og ser tilbake på nytt. Den neste tingen å prøve er kaste håret mens du ser på ham. Deretter holde glancing på ham på en stund. Du kan prøve danser alene til uansett musikken spiller, hvis du er i en nattklubb. Lokker mot en ledig plass hvis du sitter. Hvis han nærmer seg, kan du ha lyktes! Hvis han ikke etter at du har sendt dette mange grønt lys, kanskje er han ikke interessert eller for sjenert; Dette kan være en rekke årsaker, så det beste alternativet er å flytte.


2. Hvis du har lyktes i å få hiim å gjøre en tilnærming, har han kommet mot deg, og startet en samtale. Prøv å hold samtalen gående gjennom alle de følgende stadiene. Neste trinn er å slå mot ham. Start med ansiktet, følge med deres skuldre, så din torso, og endelig Ben og føtter. Hvis han gjør det samme, han viser interesse, og det vil hjelpe flørter å fortsette.


3. Når du er klar, må du ta ham! Hvis du ikke er klar til å gjøre det, men du er glad for ham å røre du, Plasser deg selv slik at du er nært nok for ham å røre du. Du kunne berøre ham å peke noe ut, hvis du vil flytte både deg et sted roligere, eller selv fjerne et stykke muligens imaginære lo. Du sender et kraftig signal ved å gjøre dette. Folk liker å være rørt! Hvis han berører du, kan du returnere touch. Forvente seg å returnere touch Hvis du gjøre det først.


4. Neste fase kalles speiling, og ofte skjer subconsciously. Du vil begge har en tendens til å vedta lignende postures, og når en person endrer noen aspekter av deres holdning, den andre ofte følger dress i omtrent et minutt. For å få til dette stadiet raskt, kan du vedta uansett holdning som han har, og deretter justere det som han gjør. Ikke gjør det for tidlig etter han endringer hans holdning, og kontroller at du ikke gir inntrykk av at du gjør hva han gjør! Deretter kan du begynne å lene seg frem mot ham (Hvis du sitter), kanskje flytte nærmere til ham slik at du kan høre ham bedre, og han vil forhåpentligvis gjøre det samme. Til flørte lykkes, er det best å være minst litt nærmere enn du ville være hvis du var "bare venner", selv om det er alt du er da!


Hvis du kommer til dette punktet, bør du kunne føre saker til uansett konklusjon som du ønsker! Du begge viser interesse, ikke for overdrevet, og du burde være i stand til å nyte hva er resten av natten sammen. ha det gøy!

No comments:

Post a Comment