Friday, July 27, 2012

Romantikk 101

Hva kvinne ikke ønsker å bli behandlet for å litt romantikk hver gang imellom? Mange kvinner blir enig at romantikk handler om detaljene. Små bevegelser virkelig gjør en normal natt til noe romantisk. Så hør up... fordi disse tipsene sikker vil gi deg noen poeng...


Nøkkelen til å være romantisk er thoughtfulness... så begynner å bli litt mindre egoistisk. Lær at stemningen, beliggenheten, situasjonen og atmosfære kan høyne romanse med dramatisk effekt. Kommunisere med din partner på alle nivå, og forventer sine ønsker og behov. Se på partneren når de snakker og holder inne deres blikk.


Prøv å gjøre små ting å få rett på partnerens soft spot. Telefon bare å si hei, jeg elsker deg, og gi din partner en hyggelig overraskelse. Sende dem notater og fortelle dem du tenker på dem små-kort. Være spontan og gjøre lite gjerninger som viser du bryr deg. Bringe hjem ta fra deres favoritt restaurant eller ta dem til deres favoritt iskrem-butikk. Blomster er alltid en fin touch til enhver tid av året. Være kreativ og plukke ut sine favoritt og -typer for et personlig preg.


Husk fødselsdager, jubileer og landemerke dager for eksempel dagen din første møtte eller første kysset og planlegge noe... kanskje en retur til den første dato-plasseringen. Lytte til ledetråder at partneren kan slippe, for eksempel deres favoritt dessert eller bøker som de liker, og overraske dem med liten gaver.


Lær hvordan du klemme, klemme og gjøre fysisk kontakt. Danse sammen når anledningen oppstår. Hold hendene og gjøre noe for å gjøre partneren føler nær deg.


Skrive et brev til ham/henne, og la dem vite at du elsker dem, og du mener det. Bruke hyggelig stasjonære, eller lage ditt eget kort, som viser tanke og inspirasjon.


I form av datoer, lære å lage mat partneren din favoritt parabol. Planlegger du en overraskelse candlelit dinner etterfulgt av en romantisk film. Ta din partner på piknik til park eller stranden og forberede seg på forhånd uten å involvere dem. Dette initiativet er svært romantisk.

No comments:

Post a Comment