Monday, July 9, 2012

Hvor mye vet du om dine øyne?

Hvor godt kjenner du din egen øyne?


Et innblikk i øynene dine


Et tilbud


Kraften i et øyeblikk har blitt misbrukt så mye i kjærlighet historier som har det blitt å være disbelieved i. Få mennesker tør nå si at to vesener har falt i kjærlighet, fordi de har sett på hverandre. Ennå i denne måten som love begynner og dermed bare. Resten er bare resten, og kommer etterpå. Ingenting er mer ekte enn disse store støt, hvilke to sjeler gi hverandre i utveksling av denne gnist.


Oversikt


Våre øyne gi bort våre innerste hemmeligheter. De kan kommunisere tiltrekning og ønske og også over avstand kan vi fornemme når noen en ser oss. Men har du noen gang kjærlighet ved første blikk? Mening være forskjellig pålitelighet og lang av slike momentant attraksjon, men det er et fenomen som synes å streike på hjertet av mange, og som feires i folklore, mytologi og kjærlighet sangene.


Faktisk, som spedbarn, vi uttrykker mange våre behovene og ønskene utelukkende gjennom øynene. Dette anlegget er noe vi aldri miste. Øye-ferdigheter som vi lærer i en tidlig fase i våre liv er avgjørende for å etablere og opprettholde obligasjoner med andre personer. Bare tenke på disse beskrivende uttrykk: smoldering øyne. isete stirrer; ser daggers; Hvis det ser ut kan drepe deg; upålitelig øyne. den grønn eyed monsteret; øynene til en engel; piercing blå øyne. Sheep's øyne. soverom øyne. å gi noen det onde øye eller glad øyet. De formidle alltid en dype melding eller to.


The science of øyne


Øynene er de viktigste verktøyene i vellykket bruk og forståelse av seksuell ikke-verbal kommunikasjon. De er svært Harmonerende ultra-følsom sensoriske organer, vist av psykologer for å være 18 ganger mer følsomme enn våre ører, som målt ved den relative størrelsen på optisk og cochlear nerver. De er avgjørende både reseptorene av ikke-verbal seksuell signaler, og som sensuelle communicators, kan sende intime skjult og utilslørt meldinger rett inn i bevisstheten av andre personer.


Hemmeligheter og musestille i øyne


La oss undersøke noen av psykologiske hemmeligheter som forskere har oppdaget har oppdaget om øynene. Eksperter på dette feltet forteller oss at jo større elev størrelsen mer interessert vi er i hva vi ser på, og at dette er også en direkte indikator på seksuell interesse og arousal. Forskning ytterligere bekrefter at menn funnet fotografier av kvinner mer attraktive når elevene er dilated, på samme måte kvinner opplever samme reaksjon.


Angi en romantisk stemning ved å skru ned lyset delvis oppnår sin suksess gjennom den resulterende elev dilation, som gjør oss vises samtidig attraktive og mer aktivert. Det er nøyaktig den samme virkningen på våre companion. Dette er hvorfor stearinlys lys middager er synonymt med romantikk - levende lys er ikke bare flattering til hudfarge og tekstur, den oppmuntrer og viser av våre elev dilation til beste effekt.


Magiske øyne


Sier & Gazing


La oss analysere to viktige ord som er forbundet med våre øyne. STIRRER & GAZING. De er ikke på alle samme. En angripe og den andre hvordan inviterer. Det er en stirre som skyting usynlig pilene fra øynene i øynene til person på mottakersiden, forlate dem kaldt og defensive eller følelsen invaderte. Et blikk, velkommen imidlertid en person i vår linje av syne, og i våre øyne. Personen på hvem vi blikket føles stor varme. Kvinner vanligvis blikket mer enn menn. Dette mange være fordi de er ofte mer oppmerksomme lytterne. Kvinner finner øynene til menn som blikket godt attraktive, desto mer så fordi mange menn er ufaglærte på dette.


Blinker & wink


Hver gang vi blinke re-moisturize vi overflaten. Hastigheten vi blinke har en dyp bevisstløs effekt på alle som ser på eller i våre øyne. Tenk et øyeblikk av spenningen og spenning (og ofte arousal) som foregår i når du spiller ' stating'. Hvis du vil ha en romantisk stemning, men for all del blinke. Hvis noen man ser på oss øye til øye og er svært tiltrukket til oss, ikke bare denne personen elev størrelsen øker, så vil deres blinkehastigheten. Du kan øke blinkehastigheten på personen hvem du snakker ved å blinke mer selv; Hvis personen liker deg vil han eller hun ubevisst prøve å matche din blinkehastigheten å holde i synchrony med deg. Dette vil i sin tur gjøre deg både føler seg tiltrukket av hverandre.


Winket riktig er et utrolig kraftig seksuell signal når den er ansatt hos kvinner, men er ofte litt av en turn-off når det brukes av menn. Menn kan bruke wink til å sende en klar melding om seksuell hensikt mot en kvinne, men de leveres best finesse. Den roligere winket, mer behagelig det er å motta. Leverte i forbindelse med en milde smil det kan være ødeleggende.


Dagens tips


En av de mest erotiske måtene å berøre noen tidlig i en intim møter er å gi dem et butterfly kyss.


Nå hva er en ' butterfly kyss "? Dette er når du forsiktig kjærtegne kinnet eller kanskje nesen av den andre personen med tips av eyelashes av ett øye. Prøv det nå på håndflaten din hvis du har aldri prøvd det før. Det er en nydelig, mykt, prikking følelse.


PS Øynene er dine mest verdifulle eiendeler i armory av signaler som er tilgjengelig for deg når du bruker hemmeligheter attraksjon, så bruk dem klokt.

No comments:

Post a Comment