Tuesday, July 10, 2012

Ta en risiko med Online Dating

Jeg er sikker på at du har vært hørsel laster og masser om online dating og så langt, du er usikre på om online dating er en velsignelse i forkledning eller bare en møteplass for perverts. Vel, bare i tilfelle du bestemmer deg å ta en risiko på online dating, er her noen tips for å huske slik at ingenting uønskede ville skje.


Ikke gi bort alt på den første datoen


Dette er faktisk en felles strategitips som du kan bruke på alle former for dating, om du gjør det i person, eller ved hjelp av en datamaskin. Eksperter sier at du ikke bør være helt åpent under den første datoen. Du må handle litt mystiske og spennende. Du bør prøve din best å ikke gi i helt og umiddelbart, selv om at datoen er den perfekte kompis. Når dating online, du i utgangspunktet blir bedt om å gjøre det samme, men for forskjellige grunner. Mens holde litt til deg selv under live-datoer er ment å beholde den andre personens interesse, når dating online, du er underrettet for å gjøre det samme som en forholdsregel. Fordi dating online ikke garantere overhodet at du snakker med noen som er virkelig som han eller hun sier han er, bør du være for disponerer og nesten tro på alt "dato" sier. Det er virkelig bedre å være føre var..


Ta deg tid å vite personen


Igjen, dette er et felles dating tips som du kan bruke på alle former for dating. Ikke la deg selv bli blendet av en persons overfladiske skjønnhet. For en relasjon til å vokse og arbeide, må du finne ut hvis du har mer enn seksuell kjemi skjer for dere begge. Hvis du tar deg tid å vite din dato, vil du vite hvis han eller hun har noen hemmelige quirks som enkelt kan gjøre du sjekke av eller deaktivere du. Nå, når du tar deg tid til å vite en person, jeg sier ikke at du bør bruke tid med dem 24/7. Alt du trenger for å vite en person er å snakke med din dato og lytte til hva de har å si, i stedet for å gjøre snakker hele tiden.


Gjør et lite forskning


En virkelig flott ting om Internett er at du kan vite omtrent alt og alt i en sitting. Du kan prøve på og å bekrefte identiteten til din dato gjennom et lite forskning på Internett. Du kan også kontrollere at datingside du har gikk inn har ansatt tilstrekkelig beskyttelse for å sikre at ingen av deres medlemmer ville bli lett lurt, swindled eller glatt snakket til å tro noe USANN

No comments:

Post a Comment