Monday, July 2, 2012

Dating Tips � hvordan å møte nye mennesker? Å få ut

Det er et ordtak som hevder at du kan treffe kjærligheten til livet ditt overalt. Selv i kø på supermarkedet, eller i en bensinstasjon. Dette er i utgangspunktet sant, med bare én betingelse: du er overalt.


For å møte nye mennesker du trenger, for det første å være rundt folk. Du har å komme ut av ditt hjem/kontor og innleder interaksjon. Dette, selvfølgelig, betyr ikke at du må begynne på seg antrekket ditt beste hver gang du tar ut søppel, men det vil sikkert hjelpe for å gi et raskt blikk i speilet før du forlater huset, og kontroller at håret ditt ikke er rasende, og at det er ingen leftovers fra lunsj fast mellom tennene.


OK, nå som du er ute, kan du begynne å se. Med andre ord: Hold øynene åpne. Ikke stirrer på folk, og ikke gi skumle utseende for små uskyldige barn, men bare se for å utforske verden rundt deg.


Du kan lure på hvordan akkurat du kan finne en relasjon i denne måten. Vel, når du er åpent mot beauties av verden, åpner verden til deg også. Hvis du ikke slå deg opp (med mobiltelefon, walkman, eller selv solbriller) og ta hensyn til alt som omgir deg, vil du oppdage fascinerende muligheter som til slutt kan lede deg til enda større ting, og en av disse tingene kan være en ekte kjærlighet. (Du kan også søke etter en ny jobb, kommer over en ny hobby og gjøre en betydelig mengde nye venner underveis – som ikke er så ille også...)


Nøkkelen er åpenhet. Ikke bare å holde øynene åpne, men hjernen din også. Ikke diskvalifisere ukjente ting før du sjekke dem, ikke dømme hver fremmed som sitter ved siden av deg i busstasjonen i de strengeste måten. Velkommen alle skjønnhet og wanders av verden som omgir deg, og du vil bli overrasket over å finne ut av omfanget byen har å tilby.

No comments:

Post a Comment