Tuesday, July 17, 2012

Teknologi og mobiltelefon Dating

Akkurat når jeg trodde teknologi hadde endelig outdone seg selv med online dating, går det en bedre med mobiltelefon dating. Betyr det bli enklere enn dette?


Mobiltelefoner er ikke bare for å kalle lenger. De gikk fra snakker og stemme-post til tekstmeldinger, til å ta bilder, sporing våre plasseringen via GPS (ikke alltid nødvendigvis i den rekkefølgen), og nå dating.


Mobiltelefon dating er så populær i noen land som Japan, at det har overtaken online dating. Nå fenomenet har spredt seg til USA til melodi av seks millioner mobile-daters, og mer kommer ombord hverdags. Hvor mange kan være venter å "høre" fra deg?


Et Internett-søk vil slå opp mobile dating tjenester som Webdate Mobile, Kanonball, Zogo, Match Mobil og SMS flørte. Du har fortsatt å gå online å register, innlegget profiler og/eller bilder, etc., men er det alle mobiltelefon. Som med de fleste noe online vil du se flere selskaper for å finne en som er riktig for deg. Det er viktig å se etter en tjeneste som er kompatibel med mobiltelefon-modellen, i tillegg til operatør.


Webdates-tjenesten krever en kameratelefon for web-klar. Med Kanonball kan du lage en liste over "crushes" mens cruising gjennom bildene, deretter mens ut cruising kan du "se" for å se hvis en av "crushes" har sjekket inn også. Hvis de måtte være i nærheten, kan du teksten beskjed hverandre og muligens kommer sammen. Zogo fungerer omtrent slik online dating, men i stedet for e-post en potensiell dato anonymt, kan du snakke til dem via mobiltelefon via Zogos anonym telefontjenesten.


Hvis din nåværende mobiltelefon ikke er utstyrt med alle nødvendige funksjoner, kan du fortsatt dato på telefon ved hjelp av SMS. Det er ganske enkelt i at ingen profiler eller bilder er involvert. Tekst er bare sendes til og mottas fra tilfeldige beilere.


Hver mobile dating tjeneste fungerer litt annerledes, og hver har ulike behov og kostnader. De fleste har en kombinasjon av noen gratis funksjoner sammen med en månedspris. Med alt som er tilgjengelig, og mer kommer, er du sikker på å finne en som passer dine behov og ditt budsjett.

No comments:

Post a Comment