Saturday, July 7, 2012

Hvordan du finner Online Dating området som er rett For deg

Når regnes eksklusive territoriet til horaktig menn, computeren nerds og psychos å bruke falske identiteter, har Internett dating nå mistet det er stigmatisering. I Europa og USA er det nå den mest populære metoden for å finne en partner, med 65% av singletons mellom 25 og 50 å slå på nett.


Borte er Jovial chatte-rom, psevdonymer og falske bilder, nå online daters laste opp hele bildealbumer, skrive lange beskrivelser av seg selv og detalj deres nøyaktige preferences - og er glade for å innrømme at dette er hvordan de fant sine partnere.


Men dette funnet nye tillit i medium har generert en mengde nye dating sites; Så hvordan gjør du bestemme som er det rette for deg og hvordan kan du få best ut av et valgt område? Følg disse enkle trinnene og jeg garanterer at du wont gå galt:-


1. Være ærlig med deg selv om hva du leter etter. Vil du bare å chatte med andre cyber-folk, eller vil du virkelig å møte en ny partner? Hvis du bare vil ha en hel haug med nye pen-venner, er det mange nettsteder som ikke spesielt plaget om plasseringen så hvis, for eksempel, du er i Manchester, England, kan du få nye venner i Idaho eller Madrid. Men hvis du har faktisk tenkt å møte noen du gjøre kontakt med, og velg en tjeneste som bare gjelder for enten landet der du bor, eller bedre fremdeles, byen eller området.


2. Er du søker en svært bestemt type partner? Det er en stor mange nisje nettsteder der ute så hvis du ønsker å møte, si, andre enkelt foreldre eller andre motorsykkel entusiaster, bare Skriv inn 'enkelt overordnede dating' eller 'syklisten dating' i din foretrukne søkemotor, og du finner sannsynligvis ut at du blir presentert med et valg av egnet dating-tjenester.


3. Er du villig til å betale for å bli med en datingside? Cyberspace er ikke annerledes til "ekte" verden i denne forbindelse - du får det du betaler for! Hvis operatører av et bestemt webområde ikke er trygg nok i sitt tilbud å lade faktisk en medlemsavgift, må du spørre deg selv hvorfor. Gjennomsnittlig månedlig abonnement til en høy kaliber datingside er vanligvis ikke mer kostbart enn en runde av drinker så sikkert det er verdt det hvis det betyr at du kan faktisk møte din perfekte partner ved å registrere deg.


4. OK, har du funnet dating tjeneste som du mener er akkurat for deg. Hva nå? Vel, for å få de beste resultatene fra valgt område, er det til deg å få mest mulig ut av ditt medlemskap ved å postere en lyse, positive, trygg profil og laste opp et bilde du vil finnes i den. 95% av dating områdebrukere vil bare svare på personer som har plaget å gi et bilde av seg selv; tross alt, vil du se hvordan andre medlemmer ser ut slik det står til grunn at andre vil føle nøyaktig på samme måte om deg. Og ikke vær beskjeden - om du tror du er pen darn attraktive, og nå er akkurat rett tid å rope den fra taket topper!


Og til slutt... og dette er det mest åpenbare stykket råd så vel som å være det viktigste... Når du har registrert deg til en online datingside, ikke vent for andre til å komme i kontakt, søke gjennom listen over medlemmer som faller innenfor de valgte vilkårene, og når du liker utseendet og lyden av noen, sende dem en melding og introduser deg selv. Sjansene er, hvis du har funnet noen som kan du ha ting til felles og hvem du er tiltrukket av, og du kan satse nederst dollar at de mer enn sannsynlig vil bli glad for å høre fra deg.


Så det har du det; Hvis du er enkelt og lei av å være det, finne rett online dating området og kick start kjærlighetslivet i dag. Ha det gøy og god jakt!

No comments:

Post a Comment