Saturday, July 28, 2012

Hvordan overvinne din Dating angst

Først og fremst vet at dating angst er en felles ting. Både menn og kvinner pleier å lider av denne tilstanden, spesielt hvis det er under den første datoen, eller verre under en blind date!


Ikke vite hva du kan forvente skaper et miljø med usikkerhet. Dette er tiden når enkeltpersoner sole seg i selvbildet tvil. De tillate seg å tenke spørsmål som fører til angst som: om deres datoer er kommer til å like dem. De har også lurer på om de plukket perfekt sted, eller bare de rette klærne for anledningen.


Når personer opplever angst, hver lille ting forstørret selv ubetydelig bekymringer hundre ganger. Dette er hvorfor mennesker som opplever denne betingelsen har en tendens til å bekymre deg om ting som normalt ikke ville de bekymre seg om.


Men merkelig nok er det disse nøyaktig samme elementene som følger med dating at noen andre folk finne spennende. De elsker rush som går med hilsen etter datoen for aller første gang.


Noen liker i påvente av hva som er i butikken for kvelden. De lurer på om natten ville faktisk ende med et kyss, og hemmelighet de prøver enheten en plan som ville arbeide mot å møte med dette for øye!


Dessverre er det noen personer som er utsatt for å utvikle angst angrep når det gjelder dating! Heldigvis er det noen ting som enkeltpersoner kan gjøre for å motvirke dette onde.


Her er en liste over noen av tingene du kan gjøre for å holde dating angst i kontrollen:


1. Fess opp. Hvis ansiktet dreier blå, og hendene er å bryte i puljer svette, er det ganske åpenbart at noe er galt. Hvorfor ikke forklare å din dato at du har en tendens til å bli nervøs når det gjelder dating.


Se på det på denne måten, hvis du er med noen spesielle, en person som virkelig bryr seg om deg, vil de umiddelbart komme til din hjelp med ord av komfort. Ikke bare vil de setter pris på din ærlig, men de vil være støttende og gjøre en innsats for å sette deg rolig.


2. Ikke glem å pusten! Høres enkel nok, men når en person er rammet med panikk angrep deres hjerteslag blir akselerert og noen ganger også uberegnelig. Dette er grunnen til at noen synes det er vanskelig å puste. Den beste tingen å gjøre i denne situasjonen er å ta lange, dype breaths. Dette vil hjelpe roe deg ned, til du fange pusten.


Hvis du er i et prippen rom eller et overfylt sted, ville det være best å unnskylde selv i noen minutter slik at du kan få ut og bli noe frisk luften. Senere hvis du ønsker, kan du forklare hva som skjedde med din dato.


2. Ikke klandre deg selv. Noen ganger kjøre ting ikke så problemfritt til tross for våre best anstrengelse å gjøre ting går som planlagt. Noen uventede ting alltid synes å komme opp!


Hvis denne uventede ting har skjedd å være at du ikke lykkes i å få et håndtak på din angst under datoen, derfor resultere i en dårlig dato, ikke drepe deg selv med selvtillit loathing. Gi deg selv en pause! Dårlige dager skje til alle, angst eller ingen angst!


Dessuten Hvis personen som du kommer ut med har sanne følelser for deg, vil vedkommende bli støttende. Skuldertrekning bare den av, er det ikke så farlig!


4. Tror positive tanker. Når en person begynner å bli riddled med selvbildet tvil og apprehensions, er dette tiden når angst kommer inn.


I stedet for å slå deg mentalt over din mangel på selvtillit og usikkerhet, gi deg selv en pepp talk. Forteller deg selv å slappe av, og nyt for øyeblikket.


Husk at folks holdning forme deres oppfatning av miljøet. Så i stedet for å fokusere på din insecurities, fokusere på å ha en god tid. En liten bit av holdning tilpasning går langt i å hjelpe holde angst under kontroll.


5. Ikke bli for vanskelig for deg selv. Ikke sette et mål å være den perfekte datoen! Dette vil definitivt lede deg til en angst angrep! Ikke bekymre deg om sier de riktige tingene hele tiden. Alle begår feil og foibles. Forskjellen er at folk flest ikke bor på den! Dette er grunnen til at disse menneskene ikke får angst angrep. De kan bare glede seg.


Går på en dato er aldri lett, enten du er en veteran av mange heartbreaks eller bare nye til spillet. Viktigste for enkeltpersoner å huske er å ikke legge for mye press på seg selv, men å ha en god tid!

No comments:

Post a Comment