Friday, July 13, 2012

Skiltene av interesse

Når flørter, må du være på utkikk etter tegn på interesse. Hvis du ser minst fire av følgende tegn i kroppsspråket til personen du er med, er det sannsynlig at de er interessert i deg, og du er blir gitt et grønt lys å flytte ting videre!


1. Lange øyekontakt. Øyekontakt som vedlikeholdt over en periode på fire sekunder eller mer er uvanlig mellom tilfeldige bekjentskaper eller venner, men ikke blant elskere; og det kan være ganske skremmende, men hvis du er flørter med noen, og de vet at du kan være flørter med dem, de sender du en eksplisitt melding med kraften i øyekontakt! Dette kan også komme fra noen som hater du, men det er usannsynlig fra en fremmed.


2. Speiling. Hvis din holdning har en tendens til å være lik som den andre personen, og har en tendens til å gjøre hva du gjør på omtrent samtidig som du gjør det, er de enten bevisst eller ubevisst utvikler en forbindelse med deg. Du kan teste dette ved å subtly endre ett aspekt av din holdning (plasseringen av en arm, for eksempel) og merke seg om denne endringen gjenspeiles i den andre personen under neste minuttet.


3. Hvor kroppen og føtter peker. Hvis du er med noen som er glade for å være med deg i øyeblikket, vil de generelt har slått for å møte deg. Hvis personen ønsker de var et annet sted, vil de trolig har vendt seg bort fra deg, selv om de står overfor deg; Se etter bein og føtter peker et annet sted, kanskje selv mot en dør. Legg merke til at dette bare gjelder der du er i en one-on-one situasjon, og gjelder ikke mellom grupper av mennesker.


4. Skjev i mot deg. Noen skjev i mot du viser et klart tegn på interesse, muligens enda spenning! Dette er vanligvis ledsaget av åpne armer og ben. Derimot viser noen lener deg, og kanskje med sine armer og ben krysset, en mangel på interesse. Hvis de er skjev i mot deg og du gjør det samme, kan du være sikker på at noe mer er sannsynligvis vil skje, fordi det er svært sannsynlig å føre til neste stadium!


5. Touch. Først, hvis du er nær nok til å røre lett så det er et godt tegn. Det er flere ting å se etter. Hender som hviler over en tabell på siden av den, og som er nær nok til touch, vanligvis betegne fra en kvinne, interesse; hun ønsker ikke å røre først, men hun ønsker å bli rørt! Plukking av et stykke lint fra klær, enten det eksisterer eller ikke, er et annet godt tegn. Berøre øvre armene når du sitter ved siden av hverandre når det ikke er spesielt overfylt er ofte gjort. Dvelende berører sende en enda sterkere flirting signal!


6. Heve øyenbrynene på første møte. Dette er vanligvis over svært raskt, varig omtrent en fjerdedel av et sekund. Når det skjer på første møte, må du være raske til å se etter dette! Jo lenger den varer, mer interesse ligger under, som det kan vare i opptil et sekund.


7. De ser på ansiktet eller kroppen enn øynene, spesielt munnen eller din erogenous soner. De tenke sannsynligvis hva det ville være å kysse som en del av dere!

No comments:

Post a Comment