Sunday, July 15, 2012

Hvordan overvinne din skyhet med kvinner

Ikke bekymre deg om. Mange menn er sjenert med kvinner. Noen virkelig kommer ikke over det, men den gode nyheten er at de fleste menn gjøre. Dens bare om selvtillit. De fleste menn er sjenert fordi de frykter avvisning. Avvist eller slå bort kan være ganske pinlig situasjon, men hvis du håndtere det rett det er ingenting å den. Dette er en svært vanlig reaksjon, men hvis du aldri tar risiko, risikerer du å miste kvinnen som kan godt være den rette for deg. Skyhet bør ikke holder deg tilbake.


Hvis du fortsetter å bli dominert med din skyhet vil du leve et liv som er ensom og deprimert. Det vil forstyrre den naturlige evnen å eksistere sammen med motsatt kjønn, du bare skal holde deg tilbake fra nyter sin bedrift. Hvis du er sjenert med kvinner, mister du muligheten til å kommunisere godt med dem, du vil være for opptatt med deres reaksjon og dine handlinger, med andre ord, vil du bli uptight. Skyhet er lett synlige, kvinner vil oppfatter dette som et tegn på svakhet, dermed miste muligheten til å få vite du bedre. Du ønsker ikke at. Her er noen tips og guider på hvordan å komme over skyhet med kvinner.


Bygge opp din tillit. Ikke vær redd for forkasting. En god måte bygge tillit i å få over skyhet med kvinner er plukke opp eller møte kvinner for andre. Når du gjør dette, kan du eliminere faktor av frykt for å bli avvist. Siden det ikke er for deg, kan de si nei ikke på grunn av deg, men på grunn av din venn. Hvis du har mestret dette, kan du snart være plukke eller møte opp en jente for deg selv.


Casually åpne opp selv til alle, ikke bare for kvinner. Lære å smile mye mer, smilende er mye mer smittsom enn en vanlig influensa. Men ikke være for over ivrige gjør det gradvis. Med tiden vil du være klar for alle, selv kvinner.


Ikke se på kvinner som en annen, behandle det som en mer raffinert fyren venn. Være årsakssammenheng på firs, ikke se på henne som en seksuell objekt. Ha en fin uformell prat, og ting vil bare utvikle senere. Hvis alle dine etter er å få lagt, kvinner ville se rett gjennom deg. Være forsiktig med kvinner, men ikke se en henne som en Gudinne også. Hvis du handle som kvinnen er også fint for deg, vil du aldri gå hvor som helst. Hun vil fornemme det og tror også.


Forvent ikke noe. Hvis du kommer inn i ansiktet hennes ventet så mye, vil du være i for en masse skuffelse. Dette er hvordan jerks er klassifisert. For trygg er også en bane i dating scenen. Bare gå med strømmen av alt og nyte selv.


Ikke vær redd for å bli avvist. Hvis du ikke ta risken vil du aldri vite hvis du kunne ha hatt henne som en god venn. Nøkkelen for å gjøre dette på, er å slutte å ta ting personlig. Noen ganger, er det folk som ikke egentlig si hva de sier. Du kan ikke bli plaget Hvis du ikke ta det personlig. Bare være ikke for selv-bevissthet og snart nok du får over din skyhet med kvinner.


Komme over skyhet med kvinner er ikke en lett oppgave, men det er ikke umulig. Du vil bare måtte lære å stole på deg selv, prøve å sosialisere mer. Få ut og utforske. Alt starter og avhengig av deg.

No comments:

Post a Comment