Wednesday, July 4, 2012

Online Dating Tips

Hvis du akkurat har kommet inn i verden av online dating og ikke vet sin finere poeng, bør tipsene nedenfor være til hjelp:


1. Være sikker på å ha et kallenavn som tiltrekker seg interesse. Prøv ikke å være for sexy eller tips til ekteskap, en liten finesse går langt. Et kallenavn som bruker ditt eget navn er best unngås. Et kallenavn basert på din ser kanskje bevise appellere til menn.


2. Være tålmodig, først du kan være fristet til å sende e-post til alle attraktive medlem av motsatt kjønn med zip-kode. Men hvis du er litt tålmodig du min finne at noen av dem vil kontakte deg først. Hvis noen du er tiltrukket av å ikke komme i kontakt med deg, send dem en kort e-post, og deretter vente for dem å svare.


3. På den første datoen være litt forsiktig med spørsmål du svarer. Ikke gi din dato informasjon om inntekten eller noen tidligere relasjoner. Ikke rush i og fortelle dem hvor mye du ønsker å bli gift!


4. Alltid har mer enn ett bilde i CVen, først menn finne det visuelle aspektet mye mer attraktivt. Hvis du bokfører masse bilder, vil en potensiell dato få en bedre ide om hvordan du ser, og om du kan være hans type, før de møte deg.


5. Hvis noe ettall ikke vil sende deg et fotografi, glemme dem, de kan ikke ha noe å skjule, men hvorfor ta sjansen.


6. Dersom en person sender deg bare hans bilde eller sin profil ikke er verdt et svar. Det er bedre hvis de sende deg en e-post også.


7. Være tålmodig vente minst 24 timer før du svarer datos e-post. Hvis du kommer tilbake til dem for fort, kan de få inntrykk av at du er for desperat.


8. Ikke Logg på din personlige nettside eller Svar e-post på en fredag eller lørdag. Du ønsker å gi inntrykk av du er populære og ikke tilgjengelig i helgen.


9. Hvis noen ikke svarer, kan du slutte å sende dem e-post. Hvis de virkelig ønsker å møte deg, vil de kontakte deg og ber deg ut for en dato. Vises ikke til opptatt.


10. Hvis ikke noen spør deg ut etter flere e-poster måtte du revurdere hvor forholdet går. Holde å nevne at du kommer med venner, og hvis de ikke tar et hint kan det være best å stoppe all kommunikasjon med dem.


11. Vanligvis emails er ganske kort, men dette er en av de timene når det er ikke nødvendig å holde dem kort. Å få en kort e-post for tre linjer kan virke merkelig eller selv uhøflig til noen som har sendt deg en lang e-post.

No comments:

Post a Comment