Wednesday, August 29, 2012

Datingtips � bruke vennene dine

Har venner er en verdifull gave som må være høyt på daglig basis. Jeg snakker ikke bare om dine beste venner, de som du kaller når du er i trøbbel, eller når du må dele dine dypeste tanker og frykt, jeg snakker også om dine venner, kolleger, dine bekjente og alle disse menneskene kan du nyte henger med innimellom.


Hvordan er dette relatert til dating?


Vel, når du er ute i markedet singler, disse menneskene bli et viktig aktivum, bør du begynne å se på dem, ikke bare som vennene dine, men også som din gratis dating-tjenester. Ikke bare at én av dem kan være enkelt og egner seg for din nøyaktige begjær, men også hver og en av dem har sine egne krets av venner der det er absolutt andre singler som er ute etter noen som du har en relasjon med.


For å oppnå dette på to måter – den første måten er den direkte måten, som betyr bokstavelig talt Spør dine venner til å være matchmakers og sette deg opp på en date med en av sine venner.


Det andre alternativet er begynner å henge med disse venner og forhåpentligvis gjennom deres gruppe hangouts (fødselsdager, ferie partene, osv.) du vil få familiarized med sine varer.


Viktigste ulempen av gruppen hangouts metoden er at det kan virke abit merkelig hvis du vil starte merking til hvert parti med en av dine kolleger som du aldri sa ingenting men 'Hei'. Det vil også ta lengre tid for deg å komme til vite alle nye venner og finne ut hvem som er enkelt og passer for deg. Disse problemene kan løses enkelt Hvis du direkte tilnærming din venn, og bare be ham \ henne hvis de kan sette deg opp på en dato med noen.


De største ulempene av direkte veien gjør selvfølgelig din venn følelsen svært ubehagelig, ikke har noen å sette deg opp med, eller kanskje ikke ønsker å...


Andre ulempen er at det ikke ville fungere.


I stedet å unngå din venn for resten av livet ditt, kontroller at du ikke si eller gjøre noe upassende under datoen kan fornærme din dato eller din venn, og husk at personen du gikk ut med ikke er vennen din og at det ikke er hans \ hennes feil det ikke fungerte ut. Tvert imot – føle takknemlig at personen var omtenksom nok til å sette deg opp med noen og omsorg for private liv og lykke.


De viktigste fordelen av dating en venn-venn er informasjonsflyten. Du trenger ikke lenger å Pine selv etter dato, grubler om han \ hun likte du, når å ringe og hva de skal gjøre. En telefonsamtale, og du har en kjent stemme besvare alle spørsmålene du har. Du må huske, selvfølgelig, at det går i begge retninger, og at hver inntrykket du hadde overføres umiddelbart til den andre siden. Denne bekvemmelighet kan være utmerket i de tidlige stadiene, når kommunikasjonen er dømt til å være mangler og problematisk. Men hvis relasjonen lykkes, og du går videre dating, du har å stanse informere plikt til din gjensidig venn, og konsentrere seg i å lage din egen og sunn betyr for kommunikasjon.


Oppsummering – dating gjennom venner er den tryggeste måten når det kommer til personen du dato med, men det er på farligste måte når det gjelder din personlige tap. Ideen er å forstå at når du er dating noen, dynamikken alltid vil være annerledes enn den du har med vennene dine, og du bør ikke klandre deg venn for å prøve. På den annen side, hvis det lykkes, ikke bare vil du ha gleden av å ha en flott forhold, men også er jeg sikker på at du vil gjøre din venn veldig stolt av hans \ hennes matchmaking ferdigheter!

No comments:

Post a Comment