Monday, August 27, 2012

Første dato kjemi

Selv om nervøsitet av en første dato kan noe hemme flyten av din sanne og fantastisk personlighet, finnes det noen tegn på at du vil se når ting er virkelig går bra. Samtalen vil strømme. Det vil være en naturlig rytme til dialog, hver person bidra og tar svinger i søkelyset. Du vil nyte lytte til dem fortelle deg deres historier, og du vet at de betaler oppmerksomhet til hva du har å si.


Gnister vil være der. Flørt vil være høy, naturlig og muntre. Det vil være mer berøre på slutten av datoen enn det var i begynnelsen. La det være latter. Enkelt, naturlig humor, latter, giggles, smiler og comic lindrer alle legge til gleden og brukervennlighet datoen.


Spør deg selv: "Hva er det som ville gjøre deg mer komfortabel"? Hva kan de gjøre for deg som vil få det gå jevnere for deg? Når du svarer på disse spørsmålene, kan du slå tabeller og gjøre akkurat det for dem


o gi dem en varm smil


o gjøre øyekontakt. Se på noen direkte i øyet gir den forstand at du er åpne, ærlige og betalende oppmerksomhet.


o at de føler seg velkommen ved å nå til dem, trekke dem nærmere til ditt private space.


o kompliment dem på deres utseende og ferdigheter.


o trekke dem inn i en samtale, og være interessert i deres svar.


o være snill, høflige, oppmerksomme på deres behov, nådig og ridderlige med (for menn)


o være avslappet med dem og la dem følge etter.


Hvor du skal dra?


En første dato bør være kort og konsis. Siden du er i den innledende fasen av å oppdage mer om hverandre, kan det være en lang dato mer enn du kan håndtere. Det kan bli ubehagelig Hvis du finner som egentlig ikke har mye til felles, eller at du har kjørt ut av ting å snakke om. Hvis datoen går bra, vil deretter en kortere dato forlate deg begge ønsker for mer. Du vil del med en behagelig følelse, ser frem til mer kontakt.


Bestemme


o kan en full middag være altfor lang og komplisert. Det kan innebære flere av en kostnad enn ønskelig eller forventet.


o en film eller en konsert tillater ikke at du snakker med hverandre.


o alle heldags ski tur kunne kroket om kjemi ikke skje, og kan gi opphav for alle slags komplikasjoner som kan hente ut verste i én eller begge parter.


o har en firmafest eller familie arrangement åpenbart fallgruvene og feller


I stedet kan første datoer skje på en kaffebar, over lunsj, eller på en komfortabel bar over en drink. Hvis du har fastsatt at du både har hundene, har du en første dato vandre dem i parken og få en iskrem fra leverandøren. En sportsbutikk hendelsen kan være aktuell hvis begge parter virkelig har en interesse i turneringen.


Vi hadde startet denne delen med et sitat, og la meg avslutter den med en annen Sitat:


"Beslutningen om å kysse for første gang er den mest avgjørende i alle love-story. Det endrer forholdet mellom to personer, mye sterkere enn den endelige overgivelse fordi denne kyss allerede har innenfor det som overgi"

No comments:

Post a Comment