Friday, August 31, 2012

Hvordan lage et varig inntrykk på en hastighet-dato

I dating for første gang, kan first impressions vare en levetid... mayhap fordi du aldri vil få til å korrigere en feil inntrykk. Mer så i hurtig dating hvor par gis flere minutter å komme til kjent med hverandre. Her er flere speed dating tips som garantert gjør inntrykk som vil vare livet... sammen.


Ser, ser, ser


Selv om ordtaket skjønnhet er dypt hud, er sikkert sant, ingen vil tør nekte at ser også er viktig spesielt i de første stadiene av dating. En av de klassiske speed dating tips er å se beste. Kle på riktig måte og ren. Ingenting slår fint grooming i Hurtig Stevnemøte. Kontroller at du har også fått Kleskoden høyre. Dukke opp i noen sexy når arrangementet er faktisk bare smart casual kan ruin din sjanser. Hvis du er usikker, spør organisatorene hva folk vanligvis slitasje. De sikkert har en masse speed dating tips å dele så vel.


Smil


Dette er en av hastigheten Datingtips som aldri unnlater å arbeide. Smilende ikke bare lyser opp ansiktet og gjør deg enda mer vakker; det vil også gjøre deg mer approachable og behagelig å bli med. Folk slapp umiddelbart i nærvær av mennesker som er glade.


Øyekontakt.


En av disse hastighet Datingtips som du ikke bør forlate uten, øyekontakt ikke bare viser at du er interessert men også at du er en ekte og interessant person. Folk er mer tiltrukket til personer som ser på dem rett i øynene når de snakke.


Være interessant


Folk gjør ofte feil av tar dette og andre lignende fart Datingtips bokstavelig. Å være interessant betyr ikke at du handle som om du kom fra en annen dimensjon eller dominere samtalen til din dato har fått vite hvor "interessante" du er. Arbeide for å vite mer om din dato. Være interessert. Du vil bli mer interessant at veien.


Lager på mulige spørsmål


Det er ikke noe galt i det kommer i full kamp utstyr. Vær forberedt med en liste over mulige spørsmål. Det er ingen verste måte å avslutte en speed dating samtale enn i stillhet.


Ikke overdriv compliments


Mens det er godt å si hyggelige ting, kan overdoing compliments bety visse død på datoen. Overcomplimenting kommer over som uekte, selv om du virkelig er. Det vil også gjøre deg vises desperat og trengende. Dette er en av hurtig dating tips som du ikke ikke bør husker!


Være deg selv


Råd være deg selv er trolig blitt inkludert i hundrevis av hurtig dating tips artikler i landet men likevel, folk ikke synes å få det riktig. Mens det er ingen poeng i late noen du ikke er, det betyr ikke at du trenger å vise din dato hele selv, inkludert verste. Vær deg selv, men være beste selv.


Ikke Vær en plass inntrenger


Det er folk som er bare ren trange fjellsidene når det gjelder å røre. Husk å invadere en annen persons personlige plass, så dette er en stor faux-pas i Hurtig Stevnemøte. Være sensitiv. Hvis du føler at du er komfortabel med din berøring, ikke komme for nær.


Ikke bytte personopplysninger


En av reglene i Hurtig Stevnemøte er å ikke gi noen personlig informasjon. Hvis du to er genuint interessert i hverandre og kontrollere hverandre i listen etterpå, vil hurtig dating organizer sikre at du to hekte på nytt.

No comments:

Post a Comment