Thursday, August 23, 2012

Sikkerhet første eller hvem som er ansvarlig?

Kan sortere det ut. Det er mange Scammers på nettet. Hva er løsningen? Faktisk kan du slappe av og starte Søk et sted nærmere huset. Du trenger ikke å bekymre deg eller tvil eller å være engstelig.


Er dette avgjørelsen du ta?


OK, så er denne artikkelen ikke nøyaktig av høyeste interesse.


Enten du til slutt velger å bli online dating agency medlem og starte Søk et sted på den andre siden av verden. Heldig du er! Mot og tålmodighet være støttelinjene...


Trenger positivt du ikke noen instruksjoner og hjertet ville bringe du å døren til din kjære som har ventet på i livet... "Picturesque vise fra ut av vinduet av bygget sammen Hjem, barn, opprørende hengivenhet og kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet sammen...


Dette kan være SANN hvis du sover. Nå kommer og møte virkeligheten. Dating online er akkurat det samme lotteri som vi har her i det virkelige liv. Ikke forveksles med antall skinner ansikter dukker opp på skjermen mens du blar gjennom profiler. Dette definitivt betyr ingenting. Det er fortsatt ingen garanti for at du skal være heldig nok å finne din nøyaktig samsvar. Bedømme mengden av folk som gjelder dating tjenester og club, kan jeg sverger at de mener at deres sjanser stige opp til himmelen.


Komme ned på jorden jeg ikke så optimistisk om jeg må innrømme sjansene litt stige. OK, hva vi bør gjøre hvis vi ikke kan gjøre noe med det, kan du gå på og dato online!


Hvem vi er, menn som er involvert i denne desperat dating prosedyren? Meste vi er romantics, og dette gir oss enten sjansen til å være særegen fra resten menn verden. (Romantisk menn er det meste dinosaurer i det virkelige liv) Eller åpner sårbare sider som er lette å tilnærming. Vi kan fortsatt uskyldig blir scammed flere ganger, ta tid å gjenopprette og trinn igjen kjemper skjebne.


Romantisk opprinnelse og (bør vi har skjult som) begjær mot long-legged, blå eyed, oppriktig, familie orientert skapninger gir en unik scamming muligheter. Du trenger ikke å undersøke essenser og konsekvenser.


Sikter til fokus positive resultater av dating søk, deler jeg følgende:


-Ikke forvente noe fra din partner og ikke prøve å ramme henne i en drøm standarder. Tro meg som den virkelige personen du skal møte på destinasjon flyplassen er mye mer interessant enn noensinne av dine drømmer.


-Være entusiastiske og ekstraordinære


-Ikke bland opp sann interesse av en potensiell partner med såkalte "materielle fordelene" - blomster, søtsaker, gaver. Inspirere henne med din personlighet, visninger, ideer. Ikke prøv å imponere henne og se bedre gjør hennes blind med gaver. Dette kan føre til at en stor skuffelse og mistet av håp, ingenting å si om utgifter. Sikkert,
blomster er bra for spesielle arrangementer og anledninger ingenting å si at meanness er den verste menns kvalitet etter feighet og dumhet.


-Tvil om henne, og startpunktet er at du ikke kjenner henne og hennes forventninger. Hun kan tvinge seg selv, men livet bringer alt til første steder. Med mindre du vil oppdage sann skuffelse i øynene hennes når hun møte deg personlig.


-Være forsiktig med henne følelsen skjønt ikke glem din. Mistenker henne, men gjøre det hemmelighet - ikke Vis at du er sjalu eller mistenkelig. Gi hennes tid skal vises. Du vil se hva hun ønsker og forventer.


-Være krevende - dette er ok hvis du er fokusert positivt.


-Ikke dømme hastily - husker du har aldri sett henne og du er atskilt med kilometer. Kanskje er hun lei, kanskje hun er opprørt og ikke ønsker å aksje det. Kvinner er spesielle skapninger som vi aldri forstå. Så, gi hennes tid - vise hvordan pasientens du kan til tider!


-Ikke gjøre trykksensitiv, eller tvinge henne eller spør hvor hun har vært for hele helgen når du prøvde å komme til henne


-bare la dette som det er med mindre det skjer regelmessig. Så verdsetter hun din selvtillit.


-Kontroller investeringer i fremtidige relasjoner - kveld/morgen SMS er fine, skudd kaller for å la vet at du tenker på henne - stor!


-Glem at du ikke ønsker å snakke mye - avsløre din colloquial talenter. Dette er utelukkende ren kilden du kan implementere mens dating online. Fortell om dine følelser, kanskje planter for dagens kvelden osv - bare innse at hun ikke kan føle at du bare ser i øynene dine.


-Hvis dette er mistenkelig online, tro meg - dette er verdt å være mistenkelig. Ikke være blinde. Dette vil lede deg til dype skuffelse. La ideen om rettferdiggjørende hennes gjerninger, ord osv - la det som det er, og tiden vil vise. Ikke vær aktiv i avslørende sannheten ellers vil du bli absorbert med destruktive følelser. Bare la det til hennes handlinger.


-Bruk noen netto måte for å finne ut alt om potensielle kjæreste. Det er mange kilder som gir kvalifiserte informasjon om scammers osv. På siste ordre adresse validering med blomster levering. De vil sjekke om hun bor det eller ikke. (Men være informert om at noen ganger de fortelle at leveringen er gjort mens det ikke. Og det er ingen måte å finne ut sannheten. Begge sider kan lyve, levering selskapet at adressen er gyldig og damen kan holde stille at hun ikke får noen blomster bare for å skjule hennes indre intensjoner svindelforsøk. Så, trust pålitelig selskaper som verdi deres rykte og bedre vil refundere pengene etter adresse-validering i stedet for misinform du.)


For å oppsummere alt sagt ovenfor, Hold øynene åpne, ikke bland opp ekte interesse med den hensikt å få fordeler fra deg, være mistenksom hele tiden før du tar henne på forlovede visa, bli entusiastiske og interessant.


Så du vil nyte tiden du er tilkoblet, og Husk denne gangen når du er sammen med den "vise fra ut av vinduet, barn, hengivenhet og kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet sammen...

No comments:

Post a Comment