Saturday, August 25, 2012

Din Dating profil � hvordan du presenterer deg selv Online

For mange mennesker, er den vanskeligste delen av å begynne hittil online å finne ut hva du skal plassere i sin profil. Alle dating sites tilbyr sine medlemmer en profilside, der hvert medlem kan skrive om hans eller henne selv, laste opp et bilde (eller flere) osv. Det du skriver om deg selv i profilen er ekstremt viktig: andre bare til bildet i form av gjør andre medlemmer klar av hvem du er og gjøre dem ønsker å kontakte deg.


Mange mennesker er ivrig starte søker etter og å kontakte folk så snart de blir med i et område. Som et resultat de enten la deres profil stå tomt, eller skrive noe raskt før du starter søket. Dette er OK hvis du bare har litt rundt, men hvis du er alvorlig om å finne kjærlighet online, bør du ta litt tid og kontroller at profilen er en god gjenspeiling av hvem du er. Tross alt, er det det som gjør du skiller seg ut fra resten av folk på området.


Her er noen punkter å huske på:


Ikke er for lang, ikke for kort


Prøv å skrive en profil som er detaljerte nok til å fortelle folk om deg, men kort nok til å la folk som ønsker mer. Skrive en full lengde-stil er en sløsing med tid som fleste ikke ville bry leser alt. Hvis noen lese den og kontaktet deg, ville ikke du sannsynligvis ha noe til venstre for å snakke om!


Være deg selv


Det er lett å lyve når du skriver en profil, men vanskeligere å følge gjennom når du møter noen. Hvis profilen din sier du er 6'4 "når du er virkelig 5'11", ditt omslag vil bli blåst så snart du slår for din dato. Også, starter en relasjon med en løgn er en sikker måte å få til en dårlig start.


Dessverre, selv folk som er ærlige og velmenende noen ganger ligge utilsiktet i deres profil, ved å prøve å skrive det på en måte som de tror vil gjøre dem mer attraktive for andre personer. Hvis du ønsker å tiltrekke seg en likesinnede person, har du å være ærlig om hvem du er, dine hobbyer og interesser osv.


Ikke være for krevende


Mange bruker sine profiler for å liste kvaliteter som de ønsker deres ideelle match å ha. Det er ingenting galt med det, men pass på at du balansere dette med informasjon om deg selv. Du vil ikke kommer over som skriver løsepenger hjelpetekst.


For mye informasjon


Unngå å nevne forbi skuffelser og dårlig pause-ups i profilen din; Dette er ikke hva plassen er for. Tenk: vil du virkelig at dette er den første ting folket ser når de ser du? Ikke la deg selv bli definert av negative aspekter av din personlighet og dårlige opplevelser av fortiden.


Gjøre det morsomt


Bruke humor er en god måte å friske opp en profil og gi folk et glimt inn i din personlighet. Noen av de mest vellykkede profilene er de som bare få folk til å le. Inkludert en spøk du finner morsomt er bra, så lenge du sørge for at du skrive noe om deg selv i profilen også.


Være original


Alle kan skrive "Jeg har en god sans for humor", men ikke alle kan gjøre deg til å le. Når du skriver om deg selv, ikke bare bruke en liste over adjektiver. Prøv å gå dypere og gi folk eksempler på hva du egentlig mener. En god måte å gjøre dette er starter med en liste over adjektiver og deretter bruke hver og en som et utgangspunkt for noen få linjer med tekst.


Last opp et bilde


Selv de minste grunne vil vite hvem de snakker med. Ikke å ha et bilde på profilen din vil gjøre mange ignorerer du helt. Noen mennesker selv angi i sine søk at de bare vil snakke til folk der bildet vises på området. Ikke bekymre deg om din ser ut. Forskjellige mennesker har forskjellige smaker, og ikke alle forventer å møte en filmstjerne eller en supermodell online. En klar headshot av dere smilende er alle tar det for å øke alvorlig mengden svar du får.


Være i samsvar


Kontroller at profilen din, skjermnavnet ditt og bildet alle match du ønsker å gi inntrykk. Hvis du er en kvinne som er på utkikk etter en alvorlig relasjon, er ringer deg selv "SexKitten" og laste opp en semi-naken bilde av deg selv, ikke sannsynlig å tiltrekke seg typen mann du leter etter. En mann som er på utkikk etter en kone, bør sannsynligvis ikke bruke et brukernavn som hint om hvor god han er i seng.


Husk: profilen din er det første (og ofte sist) inntrykket som du vil gjøre til potensielle online kamper. Gjør det teller.

No comments:

Post a Comment