Saturday, September 1, 2012

Hvordan du kan øke din Karisma

Vi ofte lurer på hvorfor det er visse personer vi bare avsky. Mens det er visse enkeltpersoner som vi simpelthen elsker uten uten tilsynelatende grunn i det hele tatt.


Vi lurer på hvorfor noen så voldelig som Charles Manson selv etter at han ble dømt med Tate mordene fortsatt holde kontroll over hans mange tilhengere. Mens noen som gode natured som Vic Bugloisi (Mansons rettsforfølgelse advokat) ble hatet av Manson er mange etterfølgere?


Ah, Karisma! Noen mennesker har det, noen mennesker ikke. Hva er det om Karisma, om en person har det eller ikke, ikke kan alle contest det faktum at det gir en person "edge" over noen andre. Karisma, defineres av Webster som en "kvalitet som gjør at en person, spesielt en leder å fange interesse, hengivenhet og tillit til andre."


Hva er det om Karisma enn setter "feil" person i søkelyset og den rette personen ved sidelinjen? Vel, noen sier at det er personer som er fulgt fordi de fryktet og likevel, det er andre som er fulgt fordi de er Ærede eller har inspirert sine etterfølgere.


Vi må innrømme at vi noen ganger ønsker å ha den samme effekten på andre mennesker. For å tiltrekke dem er slik at de kan også danne en fans club for oss. Vi lengter etter som en enkel effekt at vi trekke folk av våre sider, eller at de samles rundt oss når vi snakker.


Det er enkle trinn for å forbedre våre Karisma. Karisma er først utviklet av et godt forhold til et tall- eller visse personer. Prøver å opprettholde dette forholdet et visst antall mennesker, fordi i fremtiden, de samme personene er de som kan spre ordet om deg (Hvis du har tenkt å ha et større antall etterfølgere) karismatiske folk er vittig mennesker. De er mennesker som har muligheten til å si rett ord til rett tid. Husk at disse to ting går hånd i hånd. Uten den andre,, er prøver å forbedre din Karisma intetsigende, fordi selv de riktige ordene kan virke upassende hvis levert til feil tid.


Tillit er også en ting. Når vi stammer hele tiden og glemme ordene eller pause for å berolige hovedsakelig oss enn vårt publikum, vil de pleier å tenke at du egentlig ikke vet hva du snakker om.


Flott utseende er ikke et krav, men det vil hjelpe alle mer. I Mansons tilfelle, han hadde ikke et jevnt antall etterfølgere, han har også et jevnt antall kvinner som han kan sove med. Når en tenker på det, de fleste av hans tilhengere er kvinner, dette er fordi Charles Manson er en pokker for en hunk. Du ville se på ham og tror ikke at denne mannen er en seriemorder. Jeg mener, hvordan kunne han? Med sin gutteaktig utseende og de bedårende øynene ser han slags som James Dean, og Nei! James Dean ser alikes er ingen seriell mordere. Vel, at alle som trodde for til Domstolen fant ham skyldig i å drepe flere mennesker. God ytre kan bidra til å gjøre noen gjøre en 180 og legge merke til du. Dette er hvor det kan alle starte, før du kan bygge et forhold med personer eller før du kan ha noen lojale tilhengere som faktisk tror på tingene som du sier, må du først gjøre dem merker du og starte en samtale med deg. Eller i det minste merker du nok, slik at når du starter en samtale med dem, ikke vil de nøl med å snakke med deg.


Disse er tre enkle trinn for å forbedre din Karisma. Disse tingene vil hjelpe deg å bli lagt merke til når du er i et publikum, det vil hjelpe deg å få venner og/eller folk som tror og nyter de samme tingene med deg. Nå, hvis du har tenkt å ta over noen landet eller verden, ville du trenger mye mer av dette. Hvis du ønsker en Charles Manson eller Adolf Hitler Karisma, du bedre får opp og begynner å undersøke biblioteket, fordi jeg er redd jeg ikke kan hjelpe deg med dette.

No comments:

Post a Comment