Friday, September 14, 2012

Suksess med kvinner - Online Dating sikkerhet

Når du lærer om noe nytt, er det lett å føle seg overveldet av selve mengden relevant informasjon tilgjengelig. Denne informative artikkelen skal hjelpe deg fokusere på sentrale poenger.


Vi har alle hørt historien på nyhetene om en person som bestemt seg for å møte opp med en annen individuelle de hadde chattet med online og aldri returnerte hjem. Disse forekomstene er unormal når det gjelder online dating, men her er noen tips for å sikre at din online dating opplevelse er artig og trygg.


Pass på at du stoler på din instinkt. Hvis du har en gut feeling at noe ikke kan være rett om den andre personen, stokk med din instinkt. Du bør alltid føler seg komfortabel med den som du chatter. Hvis noen er fornærmende, kan du blokkere dem umiddelbart. Det er mange andre personlige annonser til å se gjennom, så ta deg tid og vise en god del av dem.


Innvilge til en dato, kontroller at du vet så mye som mulig. Aldri publisere din telefon nummer eller e-postadresse i personlig annonser. I tillegg ikke gi postadressen din hjemme eller arbeid til noen du ikke har møtt. Ikke tillat deg selv å bli snakket inn noe... du er en ansvarlig!


Ta deg tid til å bli kjent noen... ikke føler rushed. En tålmodige person vil være glad for å vente til du er klar til å møte. Chat på telefonen for en stund før arrangere en dato for å bli kjent med hverandre.


Jeg stoler på at det du har lest så langt har vært informativ. Delen nedenfor bør gå en lang vei mot å fjerne opp noen usikkerhet som kan forbli.


Når det gjelder den faktiske datoen, finnes det et par ting å huske på. Alltid møte på et offentlig sted som er godt kjent og praktisk å du. Vil du fortelle en venn hvor du er kommer, og hvem du møter. Alltid bære en mobiltelefon på en dato, og hvis det er mulig, telefonen din venn under dato for å bekrefte at alt er bra. Prøve å møtes ved lunsjtid, som er praktisk, og har en tidsbegrensning. Foreta dine egne reiseforberedelser. Ikke godta sitte hjemme på den første datoen eller avsløre din


adresse. Holde datoen til en tidsgrense slik at du har en ' Utpunkt '. Denne måten, hvis du føler ubehag, du høflig kanneavreise.


Dating do 's and Don'ts


Vi har alle vært på en dato før og lurte på om du ikke bør eller bør gjøre eller si noe. Så mye som vi ønsker å benekte det, finnes det noen uskreven dating "regler" som alle bør følge... som vil gjøre alle, mannlige og kvinnelige, mye mer behagelig og innhold med en dato. Først, det er noen ting som alle bør gjøre på datoer. Det er åpenbart første inntrykk. Prøv å se dine beste og være punktlig. Ingen vil datoen en uansvarlig slusk. Å gå den andre


måte, flatere og kompliment din dato på hvordan de ser ut og ting som de bærer. Folk pleier å innlegge mye arbeid for en dato, så blir fortalt at de ser fint er alltid godt å høre.


Ha det moro dating. Bli interessert og interessant. Pass på å fortelle noen at hvis du ikke er interessert i dating dem igjen. Å bli løyet til og håp som er holdt i Live er en onde og skadelig handling. Hvis du ikke vil se dem igjen, la dem vite at på fineste mulig måte du kan. Dato av folk du liker og tiltrekkes til hva vennene dine kan si. Bo positiv selv når datoer ikke ende godt. Du vil møte noen hyggelige mennesker og trolig gjøre noen gode kontakter.


Dating er en kreativ avledning, det krever konsentrasjon og energi så når du er dating holde noen planer i forkant av tankene dine og tillate dating for å ta deg til steder du har alltid ønsket å besøke i egen by.


Gjøre dating skje selv. Folk vil ikke komme og ringe din bell fra ingensteds. Dating krever positiv handling så gå ut der og møte mennesker, så mange som mulig. Praksis din chat og flørter shop arbeidere, bar attendants, hvor som helst og overalt. Å være hyggelig å folk er veldig sexy og stor moro.


Omgi deg selv med positive som tenkende mennesker som er også dating. Tenk på jentene fra Sex og byen og hvordan de hjelpe hverandre i dating og saker av romantikk. Negativ venner som ikke condone dating scenen eller ikke forstår det vil bare hjelpe redusere dine egne forventninger og du føle negativ.


Dagen vil komme når du kan bruke noe du lese om her for å ha en nyttig innflytelse. Deretter vil du være glad du tok deg tid til å lære mer om suksess med kvinner.

No comments:

Post a Comment