Monday, September 3, 2012

Noen Datingtips For Highschoolers

High school dager er de gangene når du gå gallivanting til forskjellige verdener, prøve ut forskjellige ting, og teste dine grenser. Dette skjer i alle aspekter av livet ditt, det være seg i utdanning, familielivet og elsker livet.


Og siden dette er prøveperioden av dating så å si, ting kan være ganske vanskelig og forvirrende de første få prøver. Og selv når du får taket på det, vil det være ganger når du ønsker å bare trekke håret i absolutt frustrasjon.


High school dating tips # 1


Desperasjon er uncool
Mange tenåringer tror at bare fordi ingen har bedt dem ut, eller at de ikke har en jevn, men det er slutten av verden som den ser på. Samfunnet, blir skyldige, har oppmuntret oppfatningen at enkelt folk har noe uønsket om dem. Husk at du bare starter. High school dating er en tid for å ta det sakte. Det virkelig er ingen hast. Hvis du ikke føler deg komfortabel med det særlig inne delta i seksuelle relasjoner, deretter ikke. Det er klokere og bedre å vente og har din første gang med noen som du virkelig føler en dyp forbindelse med. Og sikkert, du vil møte mange fyrene på high school, Agder og etter.


High school dating Tips # 2


Være gentleman/gentlewoman
Enten i videregående skole, høyskole eller selv etter skolen, er respekt og høflighet viktig. En av de primære high school dating regelen er å accord respekt for andre som du ønsker andre til å gi deg. Dette inkluderer respekt for sine beslutninger og ikke håndheve din vilje på dem. Vet dine begrensninger i sprengning en skitne spøk eller berøre en person. Noen mennesker er veldig følsom. Vær forsiktig så du invadere en annen persons personlige plass.


High school dating Tips # 3


Ikke gjør det din verden
Husk at du er i videregående skole for å studere og lære om livet. High school dating er bare en del av den verden som du begynner å oppdage. Sette prioriteringer rett. Det er ting som du bør være å plassere mer vekt på.


High school dating Tips # 4


Engasjere seg
En måte å møte mennesker og high school dating "tilpasset" er å delta i organisasjoner og være aktivt involvert i skoleaktiviteter og hendelser. Dette vil ikke bare kan du komme til vite mange mennesker, men vil også showcase og samtidig utvikle dine talenter og forbedre din tillit, noe som du trenger for å lykkes i videregående skole dating.


High school dating tips # 5


Være trygg.
Å tro at du ikke er sikker, kan det være en negativ trodde men fra hundrevis av tilfeller av teenage vold og teenage graviditet, er det kanskje bedre å feile i siden av varsomhet. Å være sikker betyr ikke at du vil forgo med hele high school dating ting. Du kan være trygg mens du fortsatt har tiden av livet dating folk du liker på high school. En dating tips er å være på utkikk etter mistenkelige handlinger og mistenkelig folk. Hvis du møter noen for første gang, må du kontrollere at du møter på et offentlig sted der du kan være trygg i selskap med mange mennesker. Også, aldri godta mat og drikke fra folk som du vet. Maten kan være laced med stoffer som kan gjøre deg sovner.

No comments:

Post a Comment