Friday, September 7, 2012

Online Dating kunsten å utvalg

Dating håndbøkene tykke som telefonkataloger kan skrives på emnet for valg av riktig dating partner. Nøkkelen til utvelgelsesprosessen er ikke å fokusere på våre potensiell dating partner, men å fokusere på våre inngrodd menneskelige instinkter. Hva er disse menneskelig instinkter? Fantasi og ønske er våre fiender!


Når vi nærmer dating relasjoner fra våre egne synspunkt, bommer mange enkeltpersoner i å nå sine mål. Det er utallige grunner hvorfor de fleste individer slutte i siste plassen som begynner å bygge sunn dating relasjoner. Fantasi og ønske om krøpling en dating relasjon før relasjonen starter, og før du vet det, du har rett tilbake på startstreken gate med en ny dating partner eller ønsker du var!


Når du starter dating prosessen, fokusere vi ofte på hva vi ønsker i vår dating partner og ikke hans/hennes nåværende komposisjon. Captive er vår rasjonell selv ved vår fantasi og blindet av begjær. Øyeblikket vi blir introdusert til noen, eller vise noen bilder, profiler eller personlig annonser Internett – angir vi umiddelbart en imaginær verden, spesielt hvis han/hun er fysisk attraktiv. Det er vår egen lille verden konstruert av vår fantasi; på dette punktet miste vi alle oppfatning av virkeligheten. Virkeligheten er hva finnes nå og fantasi er det vi ønsker å eksistere, som er totalt motsatte. Våre avhengige våre beruset sanser, beruset av fantasi og ønske om leder oss i totalt mørke. Som et resultat, fades våre objektivitet bort til bakgrunnen.


Denne unreal skildringen avbilder en oppdiktet eventyrverden helt som stammer fra et ønske om å realisere storybook romantikk. På overflaten synes storybook romantikk-syndrom å være harmløs. Når individer prøver å konvertere sin fantasi til dating virkelighet, besøk total ødeleggelse dating forholdet, forlater øvrige av psykologiske ødeleggelsen bak. Storybook romantikk syndrome defaced har sannheten om dating relasjoner, retarding dem fra noen gang har en sjanse til å realisere suksess.


For å oppnå en lykksalig dating relasjon med håp om å oppnå en langvarig ekteskap, må du ikke velge en dating partner basert på din fantasi. Du må være fokusert på virkeligheten; Du må også fokusere på objektivitet og ikke subjektivitet. I fravær av en objektive kriterier ty til å velge din dating partner; din eneste alternativet er å vende seg mot et Oppriktig, klarert familiemedlem eller venn for hjelp i utvelgelsesprosessen. De vil være mer skråning å utøve en objektiv tilnærming. Husk dette når du er i bildet, kan du ikke se på bildet! Undersøke tålmodig potensialet ditt dating partner kan og aldri stole på sansene dine egne, du først i løpet til et sunt dating forhold. Lykke til!

No comments:

Post a Comment