Sunday, September 2, 2012

Forstå kroppsspråk på en første dato

Folk kommuniserer gjennom nonverbal signaler oftere enn gjennom verbale signaler. Det er bare at vi ikke vet at vi gjør så.


Dette er grunnen til hvorfor eksperter er enige om at en av taster å opprettholde god kommunikasjon med andre er å lære å forstå nonverbal signaler som de avgir. For eksempel når dating, er det kroppsspråk signaler som sier om en person er interessert eller ikke.


Her er noen dating kroppsspråk som du skal lære å lese neste gang du gikk ut på en dato.


Gå til din retning
Akkurat som en person som er interessert går direkte til en person, vil også deres dating kroppsspråk peker i retning av personen de er interessert i. Folk ville helle mot deg eller peker i retning, enten det er med foten, etappe eller hele kroppen. Folk som er virkelig i du vil også ha en kroppsspråk som er avslappet utstilling tillit og samtidig med spenning.


Ser på ansiktet
Når dating for første gang, vil personer som har interesser var aroused ha et felles sett med kroppsspråk. Sine øyenbrynene vil stige, deres øyne vil dilate og deres lepper vil en del etter smilende. En av de klassiske dating kroppsspråket er hår-kaste, der hun vil berøre håret og deretter se på deg. Med kvinner, vil de smiler vanligvis mye og fnise enda et par ganger på ting som du sier. En annen dating kroppsspråk som du bør se opp for er vilje til å avdekke hennes håndledd, palmer og innsiden av våpnene.


Ser rett i øyet
Selv om ikke alle mennesker har mot til å stille ut denne bestemt dating kroppsspråk, er det likevel effektiv. Personer som ser på deg rett i øyet under samtaler er funnet for å være mer attraktiv og mer approachable. De er også ansett for å være mer ærlige. Folk som gjør arbeidet med å se på deg i øyet er genuint interessert i deg og i hva du sier. Ellers ville ikke de avfall mye tid. En bør huske skjønt at dette ikke er sant for alle slags folk. Noen mennesker faktisk bli shyer når du snakker med en person har de liker. Deres dating kroppsspråk bli mer closeted og nervøs. De vil nekte å se direkte på øyet, og du kan bøye seg ned sine hoder hele tiden. Vite forskjellen.


Sitter med armene krysset
Denne dating kroppsspråk staver "ikke komme nærmere" i stor fet stille bokstaver. En svært beskyttende holdning, krysset armene viser behov for folk til å ta bort fordi det er et problem med tillit. Dette er en kroppsspråk som forteller deg at du nettopp gjorde verste inntrykk på noen. Noen mennesker som ikke er i relasjoner ubevisst vedta dette dating kroppsspråk for å vise at de ikke er interessert.


Batting deres øyenvippe
Denne dating kroppsspråk og flirting stil kan virke litt forhistoriske til deg, etter å ha vært det løpet av o ' Scarlett Hara, men det sikkert er effektive med menn. Bare kvinner, men kan komme unna med denne bestemt merke av dating kroppsspråk. Menn som prøver å bat deres øyenvippe ville trolig vises som om de har en tic i deres øyne, og trenger en psykiater.

No comments:

Post a Comment