Sunday, September 30, 2012

Online Dating feil og hvordan du unngår dem

Online dating er en flott måte for folk å finne kjærligheten, men det er ikke alltid så enkel og grei som vi ønsker å være. Mange tilbringe måneder prøver å møte person av sine drømmer på Internett og få ingensteds. Sjekklisten nedenfor hjelper deg med å feilsøke din cyber dating opplevelse hvis ting ikke går så vel som du vil at de skal.


Har du lastet opp et bilde?


Vi ønsker alle å være elsket og verdsatt for mer enn bare vårt utseende, men faktum er, online daters gjerne vite hvem de snakker med. Mange mennesker vil ikke bry å kontakte noen som ikke har lastet et bilde, tenker vedkommende åpenbart har noe å skjule. Et godt bilde er en som viser folk hvordan du ser ut. Ikke bli satt utenfor laste opp ett Hvis du ikke er konvensjonelt "vakker". Uansett hva du ser ut, er det en pengeskap budet å anta at personer som ser ut som du møter og fall in love hele tiden. Laste opp et klart bilde der du er smilende og se vennlig er det beste alternativet. Headshots er best, med full body skudd OK som et andre bilde.


Laste opp bilder av noe eller noen som ikke er åpenbart du vil bare skade sjansene dine.


Er din profil så god som det kan være?


Ditt mål når du skriver en profil er å gjøre folk ønsker å bli kjent med du. Med tusenvis eller millioner av mennesker på en datingside, å sette opp en profil som sier noe annet enn "spør meg", vil ikke gjøre noen vil kontakte deg, med mindre du er en vakker kvinne og har lastet opp et bilde (i dette tilfellet, bare gutta som er etter å ha sex ville bry å kontakte deg). Vise folk litt om hvem du er ved å skrive en profil de vil faktisk ønsker å lese. Bruke litt tid faktisk beskrive deg selv, heller enn bare liste over adjektiver (slik som "Jeg er raus, friendly, godt cook" etc.) alle kan skrive ordene "Jeg er morsom", men ikke alle kan gjøre deg til å le.


Har du prøvd å kontakte folk?


Enten du er en mann eller en kvinne, hjelper det å komme ut der og kontakte personer. Online dating er raskt flytte oss fra gangene når menn var de som måtte først kontakter og kvinner måtte lene seg tilbake og vente eller bli tenkt på som for "fremover". Med så mange tusenvis av mennesker å velge mellom, personen du vil snakke med kan aldri ha en sjanse til å bla gjennom profilen din med mindre du la dem vite at du finnes, så gjør det! Uavhengig av om de er interessert i deg, eller ikke, vil ingen noensinne holde den mot deg hvis du sende ham/henne en melding.


Hvordan kommuniserte du?


Du tror profilen din er så god som kan være, du har lastet opp et vennlig bilde og har sendt meldinger til så mange som du har sett bortsett fra fremdeles nei svaret. Hva nå? Neste spørsmål å stille innebære måten du kommunisere med andre. Var meldingen for kort? Bare skrive "Hei" eller andre upersonlig, kan tekstmeldinger gjøre folk tror meldingen ikke ble sendt personlig til dem, eller at du ikke føler de var verdt å tilbringe noen minutter kommer opp med noe bedre å skrive. Prøv å skrive et par avsnitt og gjøre meldingen lyd som du har sette noen trodde på den. Kanskje kommentere vedkommendes profil og si hvorfor du valgte å kontakte ham/henne. Med mindre du er på et web-område der premisset er folk har komme det ser for sex, ikke for fremover. Det ville sannsynligvis ikke være verdsatt.


Er du klar for dating?


Noen ganger folk starter dating igjen for tidlig etter en siste pause opp. Hver og en av oss har gjort dette, og vi vanligvis fortelle ikke oss om det er for tidlig. Noen ganger er det lett for andre å fortelle, skjønt. Hvis du har fulgt alle rådene i denne artikkelen, kontaktet noen mennesker, startet kommunikasjon og deretter aldri hørt tilbake, du kunne subconsciously sende folk signaler at du ikke er klar. Kanskje du har brukt mye tid på å snakke om din ex, eller om hvordan du føler deg alle menn/kvinner er bedragere og løgnere osv. Hvis du har nylig kommet ut av en relasjon, kan det hende at du må gi deg selv tid å sørge, eller for å konsolidere det du har lært fra erfaring før du går videre. Det er ingenting galt med dette, og vi alle helbrede i vårt eget tempo. Gå i ditt eget tempo, ikke andres.


Er dette stedet for deg?


Det skjer noen ganger den elektroniske datingside du bruker, er riktig for deg. Hvis du har tilbringer noen måneder på et område, har forsøkt best, lastet opp din beste bilde, sendes akseptable meldinger til folk og har fått intet, det kan være tid til å endre. Ta en titt rundt andre dating nettsteder og Registrer deg for noen gratis prøveversjoner. I online dating er som i verden av flat jakt, plassering noen ganger alt.

No comments:

Post a Comment