Monday, September 17, 2012

Hvorfor Online Dating er Opium av massene

Med to av hver fem singletons i Europa og USA nå slår til Internett for å finne en partner, ville det være trygt å si at fenomenet online dating er endret de sosiale og dating vaner av millioner av mennesker fra Newcastle til New York. Men hvorfor har en aktivitet som kan bare bli klassifisert som en morsom avledning fem år siden blitt slik en vanedannende og sentral del av så mange mennesker hverdag? Svaret på dette spørsmålet kan være innkapslet i ti korte avsnitt:-


1. Nei mer smokey barer og klubber. I de dårlige gamle dagene, ville enkelt folk på luske trawl lokale hostelries i sine byer og tettsteder som er på jakt etter den spesielle tilkoblingen med noen som tar deres fancy. Vel, nå kan du prowl Internett fra komforten av din lenestol eller office, og hvis du tilfeldigvis være å ha en dårlig hår dag, hvem bryr seg?


2. Du trenger ikke å være en teccy. Mest online dating sites er enkel å navigere, og med vilje innlemme funksjoner ikke som er vanskelig å forstå. Selv din gjennomsnittlige Internett virgin kan mestre kunsten å bruke en datingside.


3. Det er et område som er riktig for deg. Det er global områder, land bestemte nettsteder, byen bestemte områder og nisje-områder for eldre, MC, single foreldre, homofil gutter og jenter og omtrent alt annet du kan tenke på. Hvis du ikke finner en elektronisk tjeneste som passer nøyaktig til posisjonen din og livsstil, ser du ikke hardt nok.


4. Et utvalg av tusenvis. Mest vellykkede nettsteder har tusenvis av aktive medlemmer på sine databaser. Når du går inn i en part eller en klubb, hvor mange single mennesker vil du se som kan være riktig for deg? Sannsynligvis bare en håndfull. Vel nå du kan slå på datamaskinen og bli helt spoilt for choice.


5. Finn bare din type. En god datingside vil presentere deg med en rekke alternativer når du starter Bla gjennom andre medlemmers profiler. Og for å finne personer som du vil finne fysisk attraktiv, vil du også kunne begrense søket til personer som du vil også finne kompatibel personlighet og livsstil valg.


6. Øyeblikkelig tilfredstillelse. Nå trenger du ikke å stå i hjørnet nursing din øl eller et glass vin forgjeves håp om at flott fyr eller jente på tvers av rommet vil komme og snakke med deg. Når du finner noen du liker på en online datingside - kan du bare sende en melding og introduser deg selv. Og når du gjør dette, din virkelige e-postadressen avsløres aldri så du trenger ikke å bekymre deg om å gi ut personlig kontaktinformasjon å fullføre fremmede.


7. Du kontrollere tempoet. Du kan meldingen folk som og når du vil og svare på andres e-post når passer. Det er helt opp til deg hvor ofte du bruker valgt område, og som du ønsker å gjøre kontakt med. Ta det rask eller ta det sakte - det er ditt valg å gjøre.


8. Det er alltid noen andre. Hvis et medlem du kontakte ikke svarer eller du bestemmer deg for at noen du har vært utveksle post med ikke helt passer, kan du bare gå videre til noen andre. God dating sites tiltrekke hundrevis, og i mange tilfeller tusenvis av nye medlemmer hver dag så hvorfor legge alle eggene i en kurv når du har mange flere kurver på fingeren-tips?


9. Utvide din sosiale nettverk. Ja, de fleste folk sammenføyning dating nettsteder å putte noen fizz og gnisten i deres kjærlighet liv; men mange mennesker gjør det for å få nye venner også. Kanskje har du nettopp kommet i en by eller sted å ta opp en ny jobb, og hva bedre og raskere måte er det å begynne å gjøre nye venner enn å delta i et nettbasert fellesskap av likesinnede singler i din egen aldersgruppe?


10. Det er mye moro. La oss innse det, vi kan alle gjøre med sprøytebruk litt mer av morsomt faktor i våre liv fra tid til annen og surfe på nettet for attraktive kompatibel datoer er en fin måte å gjøre nettopp. Og det koster ikke noe mer enn en runde av drinker så er det ikke virkelig mye av en risiko i økonomiske termer. Det er svært lite å miste og alt å fortjene.


Så der har du det; fordelene med online dating er tilgjengelige for alle som har tilgang til en PC-skjerm, og hvis du er enkelt selv, og du har ennå for å ta satse, hvorfor venter du? Det er hva Internett er for!

No comments:

Post a Comment