Thursday, September 6, 2012

Online Dating på slutten av Rainbow

Reisen til sunn online dating, intime, sosiale og personlige relasjoner starte i begynnelsen av regnbuen. Oppleve gleden av childbirth kan sammenlignes med å vise en vakker regnbueørret. Mange kvinner elsker å være gravid! De føler sexy og sensuelle, busty og vakker. Videre hver gang de beskuer deres voksende bellies de må innse er del to av denne fenomenal og fantastiske loven om å starte.


Mange kjærlig og ansvarlig foreldre Verbaliser på samme setning, i påvente av fødselen av deres nyfødt. "Jeg vil gi min sønn eller datter de tingene som jeg aldri hadde", er en universell uttalelse. Utsagn gitt av overordnede ekko rundt om i verden. Under elation av nyfødt mislykkes vi i å realisere våre tradisjonelle måter kan ha en negativ innvirkning på våre nyfødt disposisjon, som hun/han utvikler seg.


Manipulert av tradisjon, tror vi det er ingen andre middel til en slutt enn veien av dem som gikk foran oss. Bedragerier, manipulering og bedrag har ført oss til å tro at det er passende opptreden å avdekke våre barn til eventyr. Vi har også tillatt tro at eventyr er moral historier som vil styrke det moralske disponering av våre barn. Denne uttalelsen er langt fra sannheten, som barn rundt om i verden som er utsatt for fairy fortellinger vokse opp prøver å avdekke alle kompleksiteten i sitt liv forårsaket av å være fanget i eventyr-syndrom.


Våre fantasier begynner å dominere våre sinn;
Våre ønsker dominere grunn;
Vi begynner å se livet;
Som vi ønske livet å være.


Eventyr og fiktive tegn harbor illusjoner i våre sinn stadig genererer en falsk følelse av virkeligheten. Vi begynner å tro hva vi forestille for å være ekte, miste alle perspektiv av virkeligheten. Hvis vi ikke klarer å fokusere på øyeblikket (virkelighet), kan vi oppleve alvorlige dødskamp i fremtiden. Vi er alltid fokus på imaginære fremtidige hendelser som det nåværende tidspunktet og dens livet gir leksjoner passere oss med. Vi finner våre dating relasjoner crumbling i stykker, og vi vet ikke hvorfor. Vi våkner opp i en tilstand av svimmelhet; våre dating relasjoner likne hjemkomsten til en svingdør, alle er hopping på og av, og det virker som life spinning ut av kontroll.


Våre fantasier begynner å dominere våre sinn; våre ønsker dominere grunn; Vi begynner å se livet, som vi ønsker liv skal. Vi begynner å fantasize typen intime forhold som vi skal ha selv tok det til omfanget av oppfatte hvor vi skal handle innen relasjonene. Vi lage bilder i våre sinn, fantasizing om våre ridder i skinnende rustning, eller en Britney Spears utseende alike eller bare jenta naboen. Vi begynner å fantasize alle slags ting. Den er lik fallskjerm hopping uten fallskjerm. Det er en enorm feil fordi hver handling har en reaksjon. Ikke vite hva det neste øyeblikket vil bringe, plasserer oss ubeskyttet.


Når våre fantasier ikke klarer å slå til virkelighet, rusmidler synes å være et alternativ. Våre relasjoner med andre slå surne, og vi slå på våre beste venner (selv vår imaginære dem). Frykt øker, i tillegg til vår imaginære frykt om fremtidige hendelser som aldri vil skje. Livet for mange blir fragmentert og ubehagelig. Vi begynner å oppleve en følelse av hopelessness, worthlessness og pessimisme. De nevnte er reaksjon til å fokusere på våre ønsker (fantasier) i stedet for virkeligheten.


"I USA 44.3 millioner mennesker, 18 og voksne, om lag 1 av 5 voksne, lider av en diagnosable sinnslidelse"


I henhold til den nasjonale institutt for psykisk helse,"er psykiske lidelser vanlig i USA og internasjonalt. En anslått 22,1 prosent av amerikanere i alderen 18 og voksne – ca 1 av 5 voksne – lider av en sinnslidelse som diagnosable i et gitt år. Når på 1998 US Census residential befolkningen estimatet, betyr dette tallet 44.3 millioner mennesker. I tillegg 4 av 10 ledende årsakene til funksjonshemming i USA og andre utviklet land er psykiske lidelser — store depresjon, bipolar disorder, schizofreni og tvangslidelser. Mange mennesker lider av mer enn én psykisk lidelse på et gitt tidspunkt." Det er ingen overraskelse.


Som regnbueørret ser ut til å visne bort, er ikke lenger vakre bildet klart. Hva er nå tilsynelatende er virkeligheten. Virkeligheten er utholdelig når vi godta den. Virkeligheten bare blir unbearable når vi nekter å godta den. For de som planlegger å oppleve den vakre regnbueørret i horisonten, husk utsagnet universell "Jeg vil gi min sønn eller datter de tingene jeg har aldri hatt".


Vi må gi våre barn muligheten til å oppleve sunn dating relasjoner og omfavne realiteten ved å oppmuntre dem til å fokusere og leve i øyeblikket. Nektet var mange muligheter til å lære sannheten om de skadelige effektene av eventyr, fiction og begjær. Utallige dating relasjoner og ekteskap har avsluttet som mareritt på grunn av en universell misforståelse, det vil si barn vokse ut av alt. Barn vokse ikke ut av alt (unntatt klær), og de vokse bare til andre ting. Eventyr, fantasier og fiction er kjøretøy som fører til våre barn å oppleve brutto skuffelser i livet og ødelegge noe håp om en sunn dating relasjon. Vi må spørre oss selv spørsmålet; Vi ønsker å fostre skuffelser og blameworthy egenskaper i våre barn? La oss bygge sunn online dating relasjoner sammen. Følg med!

No comments:

Post a Comment