Saturday, September 8, 2012

Online Dating: Hvordan Å overvinne Stress og nerver med den første datoen

Som enkeltperson reist med liten mulighet til å utvikle sosiale ferdigheter, hadde jeg en spesielt vanskelig tid med dating scenen. Jeg er lykkelig gift nå, men under mine år med dating, jeg følte at det aldri ville skje. Med mange år bruker online datingtjenester, jeg har lært mange nyttige måter for å etablere positiv første samhandling. I denne artikkelen vil jeg dele med deg ideer som vil gi deg litt mer enkel med dating og coping med angst på den første datoen.


Først, det er noen spørsmål vi må ta, og få ut i åpne. Hvor mye bør vi får vite potensielle datoen før møte? Hva diskusjon eller forordet er påkrevd med din potensielle dato før møtet? Hvordan føles denne potensielle datoen om deg eller deler denne personen også i denne angst? Etter at rendezvous er etablert der vil du treffe for å sørge for sikkerhet, glede og velvære?


Lar dykke inn det første spørsmålet: hvor mye bør vi får vite potensielle datoen før møte? Dette spørsmålet begs av faktiske legitimiteten av potensielle datoen. Er dette virkelig ekte person? Hva er denne personer bakgrunn? Disse spørsmålene er ikke så lett å svare, men vi kan begynne med følgende. Metode for kommunikasjon er utrolig viktig. Telefon kommunikasjon selv om litt nerve reoler, kan bryte isen og etablere en innledende forståelse av hvem denne personen er. Prøv å unngå å skape et mentalt bilde av denne personen som dette kan virkelig øke forventninger og også gi den andre personen en urettferdig ulempen (dvs. knyttet stemmen til en fysiske, mentale bilde). Telefonsamtale kan også kaste lys over denne personens generelle tegn.


Dette fører til hva diskusjoner eller forordet kreves. Det er viktig å erkjenne at dette stedet vi bor er veldig variert og personens tegn er en av de viktigste attributtene til ønskeligheten. Være sakte direkte når du spør om hans eller hennes bakgrunn uten følelsen av at du er boring personen som er en virkelig "turn-off". Jeg har brukt denne ideen mange ganger hvilke slå ut for å være en virkelig hyggelig øvelse. Skriv ned noen bakgrunnen spørsmål å spørre før kall til potensielle datoen og gå derfra. Samtalen kan ta med sin egen energi derfra, og det vil være veldig lett å få en god følelse for personen. Det vil si, hvis personen ikke er direkte, det vil mest sannsynlig komme gjennom i samtalen.


I de fleste tilfeller, vil den andre personen ha samme angst som du. Oppbevar dette i bakhodet, siden det vil hjelpe din nerver litt. Å være trygg, ærlig, direkte og respektfull vil hjelpe deg og datoen føler en økt nivå av komfort om din på telefonen, eller på den første datoen.


I denne første dato, kontrollerer du at du velger, eller gjensidig samtykker til et sted som vil hjelpe dato blomstrer, men beholde den andre personen som ønsker mer. Tydeligvis, bør du velge et møtested som er godt opplyst og hvor det er mange øyne ser på deg for økt sikkerhet. Imidlertid bør sted at du vil bruker mest tid være sakte tent slik at de fleste av konsentrasjonen kan være fokusert på innholdet i samtalen og mindre på fysiske egenskaper. Enda viktigere, spenner over den første datoen ikke mer enn en liten snack. Du kan vurdere dette en "luke ut" økt. Hvis det er kjemi under datoen, vil han eller hun forlate venter på mer. Motsatt, hvis det ikke er kjemi, ikke mye tid gikk tapt, og ikke mye penger ble brukt.


Husk disse viktige ideer til å skape letthet og tillit under første kontakt gjennom online dating-tjenester. Velg en metode for kommunikasjon før møtet som vil hjelpe deg finne personer-forthrightness. Forstå at den andre personen er trolig følelsen samme nivå av angst som du kan tilby komfort. Til slutt, velge et sted som demonstrerer sikkerhet og gir en kort men minneverdig opplevelse.

No comments:

Post a Comment