Tuesday, September 18, 2012

Hvorfor menn mislykkes med kvinner og attraksjon

Det er mange grunner til hvorfor menn er mislykkes med kvinner og dating i dag, men jeg vil gjerne se på det fra en vinkel som du ikke kanskje har tenkt på før.


Når det gjelder spillet attraksjon, mange menn vil begynne å bli trengende, clingy, overveldet, etc. Dette betyr de gir opp sine egne personlige uavhengighet (under den gang fordi det alt det hun ser og vet om ham) og viser tegn til avhengighet på en kvinne.


Når følelser start å ta over du har til å forstå hvor de kommer fra og hvor de passer inn i virkeligheten ting. Mange menn mislykkes fordi de bare ikke kan kontrollere sine tanker og fysiologiske svar på en vakker kvinne.


Bare fordi du er interessert i henne, betyr ikke at hun er interessert i deg.


Kvinner er verden klassen kroppsspråk leserne (de var født til å vite hva du skal se etter og hvordan du vil svare) og kan se noen tegn på nervøsitet når du er rundt dem.


Lyste emosjonelle svar du har med kvinner på forhånd (eller senere i forholdet) når du bare ser hennes 'fantastiske' side og 'falle for henne' betyr at du mister din egen makt, styrke og uavhengighet (allerede forvirret og forvirret på grunn av vokser opp å være skjult fra sannheten).


Når dette skjer det betyr at kan ikke hun bli tiltrukket til deg. Så alle de hyggelige karene der ute som prøver å sette er sin "beste" fot frem (og ikke egentlig å være deres sanne selv) virkelig mislykkes og stepping på egne føtter. De er ikke å være ærlig med seg selv og sine intensjoner.


Ikke for å nevne at mange kvinner i dag ikke ønsker å være courted og følelsen som de skylder denne fyren en engasjert forholdet, de vil være gratis og la skje ting mer naturlig.


Mange fyrene komme så nervøs, og selv-bevissthet rundt kvinner de ønske at de ikke skjønner det er ingenting de kan si å berge den.


Hun har allerede mistet interesse den andre hun så ham, men de vil likevel prøve å lære pickup linjer i et desperat forsøk på å lykkes til poenget sin hengivenhet til det blir unaturlig.


Alle mennesker er født med iboende makt til å ta kvinner. Og det er gjort på et naturlig nivå som er virkelig viktig å henne enn penger (unntatt gold-diggers). Og hun har å bli kjøpedyktig stoler mann å være en mann.


Kvinner venter på de "ekte mennene" (som respekterer henne og hennes kropp uten å si et ord) fordi det er så få igjen lenger.


Rettferdig være nødt til å komme i kontakt med din naturlige kraft som en mann å nå naturlig del av (alle) kvinner.


Denne kraften er større enn din egen uavhengige personlighet eller dine sosiale tegn, og det er makt som teller når det gjelder å lykkes med kvinner og å gi kvinner hva de ønsker.


Bli en mann som er 'behagelig i hans egen hud' og opprettholde at congruency og du vil finne at kvinner vil behandle du annerledes og faktisk legger du merke til.


Hennes interesse betyr alt fordi hun er den som velger du eller ikke (som en reaksjon på tegn eller tilnærming), men som en mann fører veien.


Nice guy mislykkes"' i å tiltrekke kvinner fordi han ikke er inspirerende et instinctual eller naturlig svar i henne til ham.


Er det hans skyld for vokste opp i en tvungen virkelighet som dekker opp hans reelle makten og effektiviteten? nei.


Har han å ta ansvarlighet for sine handlinger og fremtidige? ja. Forstå disse tingene vil tillate ham å gå videre til hele nivå av suksess at han bare har drømt om.


Jeg liker å se ting på denne måten:


Du kan ikke gå med et fett stygge chick like mye som hun ikke gå med en mann av lav karakter.


Kvinner i dag elsker sex like mye som menn, men de forventer en fyr som de kan stole på først, og hvis du viser tegn til avhengighet, eller at du er også interessert i henne og ville endre din måter å være med henne, det er ikke til å regne ut.


Den gode nyheten er at kvinner vil vite når du er som menneske som de ønsker.


For å hindre feil, bli bare en mann av høy karakter på tvers av de 3 områdene som sak (naturlig, uavhengige og sosiale) og du får kvinner som ønsker å være med deg, og ikke gi opp sjansen til å møte deg.


Hele spillet svinger rundt på det tidspunktet og andre gutta vil fortsette å mislykkes fordi de ikke forstår det store spillet om tiltrekning og hvordan du bruker den seg å være mer naturlig seg.


Være hva kvinner vil ha ved å virkelig bli mannen du skulle være istedet for har å lure dem til noe, og du vil kunne tiltrekke kvinner nonverbally.


Alle menn har denne kraften og potensialet til tross for deres penger eller ser ut. Det handler om hvordan hun føler når hun er rundt deg, og at alle kommer ned til din karakter, og hvem du er.


Så anbefaler jeg å hindre svikt og har suksess med kvinner og dating!

No comments:

Post a Comment