Friday, September 28, 2012

Motpoler tiltrekke - er det bra eller dårlig?

Kjære Datingtips,
Jeg har gjort online dating ting omtrent et år med blandede resultater. Nylig traff jeg en fyr, og vi virkelig slo den av. Men ting er at vi synes å være motpoler på mange måter. Likevel er vi svært tiltrukket av hverandre. Noen råd om emnet av motpoler? ~ Motsatt attraksjon


Kjære motsatt attraksjon,
Sier "motpoler tiltrekke" er definitivt sant i noen tilfeller. Kanskje det er mangfoldet av forskjellen som oppretter den første attraksjonen - den andre personen har ting (egenskaper, etc.) som du ikke og omvendt. Noen folk finne forskjellen spennende.


Veien du er motpoler og måten du kommunisere som motpoler er nøkkelen som om du kan bygge en vellykket foundation med hverandre. La oss undersøke en ekstrem situasjon:


Du er en republikansk - han er et demokratisk.
Du er vegetarianer - han er en kjøtt eater.
Du hater horror filmer - han elsker absolutt horror filmer.
Du elsker romantiske filmer - han ikke kan stå romantiske filmer.
Du er en extrovert - han er en introvert.


På kort sikt, kan det hende du kan omgå disse problemene, men hva med på lang sikt? Når du vil gå til et parti med ham, og han vil ikke gå, hvordan vil du føle går alene? Når en romantisk film kommer ut at du ønsker å se Åpne dag i teatret og han ønsker å se "Freddy 12: A morder har et dusin liv" i stedet, hva vil du gjøre? Går alene? Dele for å se filmer?


Det kan definitivt være langsiktige konsekvensene når en person er en sterk motsatte av du. Likevel, måten du kommuniserer med hverandre er nøkkelen om hvordan ditt forhold vil fungere. Se på Arnold Schwartzenegger. Han er en republikansk (og nå guvernør i California). Hans kone er en demokratisk med bånd til den demokratiske Kennedy-klanen. Ennå de synes å være svært lykkelig nygifte og hun støttes fullt ut sin kampanje for å bli guvernør i California.


Vrangvilje i en relasjon der motpoler tiltrekke seg vil få katastrofale resultater. Å være åpen og åpent sinn, med en sterk evne fra både mennesker til et kompromiss, kan skape et miljø for sikkerhet og tilfredshet blant motpoler.


Her er noen spørsmål å stille deg selv:


1) Kan du leve med forskjellene, eller ville du heller dele din tid med noen som liker og ønsker lignende ting du gjør?


2) Hva er grunnlaget for ditt forhold basert på?


3) Betyr å være motsatt Opprett konflikter i ditt forhold?


4) Hva er det om forskjellene som du finne spennende og stimulerende?


5) Er du begge gode communicators muligheten til å kompromisse?


6) Finner du at blir motpoler hjelp kompliment forholdet versus bringe konflikt?


Blir motpoler kan fungere hvis de er gratis til forholdet og både mennesker er åpent sinn med muligheten til å kompromisse når det er nødvendig. Ikke har de ferdigheter, kan du opprette potensiell konflikt fører til en bitter breakup. Du må analysere hvilken kategori ditt forhold faller inn i. Lykke til! ~ Dating Tipster


PS Hvis du er i et sunt forhold der personen er motsatt av deg, må du huske å minne ham en gang i en stund av tingene du sette pris på om ham! Forhåpentligvis er dette reciprocated.

No comments:

Post a Comment