Wednesday, September 26, 2012

Første dato samtale Tips

Du er på dato, sitte foran datoen du bestilte noe å drikke og nå hva? Før du begynner å snakke om været, her er noen tips som vil hjelpe deg å passere kvelden vellykket:


Forberedelse


Før du går ut på din første dato du bør skrive ned noen spørsmål kan du spørre din dato i tilfelle samtalen vil sette seg fast. Mennesker som går ofte på datoer vanligvis vet av hjertet sin liste over spørsmål og de trekke dem ut for riktige øyeblikket i stor dyktighet. Du trenger å få noen praksis, men det er ingen bedre tid til å begynne å trene enn i dag!


Her er noen første dato spørsmål:


1. Hva gjør du for en levende?


2. Har du noen søsken? Er du nær hverandre?


3. Har du reiser? Hvor og når?


4. Hva er dine ambisjoner \ drømmer?


5. Gjør du liker \ praksis noen form for kunst?


Viktigste om stille disse første dato spørsmål er at de tillater at dato å snakke om ham \ henne selv og lære deg mer om personen som sitter foran deg.
Jeg foreslår at i første datoer du bør unngå spør din dato om hans \ hennes tidligere relasjoner. Hvis du må spørre noe i emnet jeg foreslår at du spør din dato hva gjør han \ hun ser etter i en relasjon eller hva slags forhold de leter etter, akkurat nå.


Vennlig hilsen


Hver person liker å bli smigret, spesielt på første datoer når selvtillit er svært lav, og du er både følelsen veldig nervøs. Complimenting din dato kan bryte isen, gjør den andre personen føler mer trygg og komfortable, og også legge til noen bonuspoeng til datos mening om deg. Kontroller at compliments er personlig, ærlig og overbevisende, og ikke en cheesy setning du sitere fra en italiensk filmen, noe som vil bare gjøre deg løs din troverdighet og din sjarm.

No comments:

Post a Comment