Wednesday, September 19, 2012

Å være en leder når Dating

Hva er lederskap?


Det er viktig å øyeblikkelig kommunisere at du er leder, ikke la og ikke la noen andre kommunisere at de er ledende du! Mange fyrene dessverre og feilaktig setter kvinner på noen nivå at de ikke kan nå og la derfor jenta har totalt ledelse og la dem være i kontroll av situasjoner.


Realiteten er at jenta må hva du har. Derfor er du leder!


En kvalitet som kommuniserer lederskap, mere slik enn alt annet, er liten overconfidence.


Ledelse = tillit.


Være overmodig i en sjarmerende og kanskje også morsom måte. Ikke være åpenlyst arrogant med mindre du håndtere noen som er å være arrogant og nedlatende.


--Tillit "er et noe uklart begrep. Tillit virkelig betyr--ikke usikkert." Med andre ord, betyr det ikke å være underdanig og søker ikke andres godkjenning, inkludert kvinner, og andre. Fleste søke kvinners godkjenning, og med andre menn derfor ødelegge tillit.


Tillit er sett i en utover måte, som har en rolig, kule, glatt demeanor med avslappet, spre ut kroppsspråk. Dette virkelig kommuniserer tillit og en total mangel av usikkerhet.


Ledere ikke søker noen godkjenning! Sier dette til deg selv:--jeg godkjenne. Du er den som godkjenner eller disapproves av hva som skjer. Hva alle andre mener er irrelevante fordi du er den som dommere. Gjenta dette ofte før du går til en bar eller en klubb.


Ledelse = dominans.


Dominans betyr ganske enkelt at du er i kontroll, og andre må overholde du.


Å være dominerende betyr ikke blir domineering. Domineering er et tegn på usikkerhet oe domineering folk prøver å kontrollere andre åpenlyst. Dominerende folk kontrollerer ikke åpenlyst eller manipulere andre; de styre seg selv og situasjoner.


Ledelse = kontroll.


Kontroll betyr kontroll over deg selv og situasjoner der du befinner deg. Andre Utsett til deg og din dom.


Kontroll betyr ikke til å styre. Som domineering, foreslår kontrollere usikkerhet. Man bør tilstrebe å være i kontroll av deg selv og situasjoner, ikke til å kontrollere outwardly andre mennesker.
Robert Torrey-

No comments:

Post a Comment