Monday, November 28, 2011

Blind datoer virkelig fungerer

Bortsett fra de morsomme fortellingene vi høre eller se fra underholdningsindustrien, undrer mange mennesker ofte hvis blind datoer virkelig fungerer. Selv om jeg ikke har et svar som er lastet med statistikk og målinger, jeg tilby noe annet-en sunn fornuft synspunkt.


De fleste av oss møte mange potensielle mates gjennom venner på parter, klubber, restauranter og andre steder. Det synes å være den naturlige progresjonen av menneskets natur. Vi er venner med noen fordi vi begge har kvaliteter som appellerer til den andre. De har andre venner for den samme nøyaktige grunnen. Det synes å være en logisk antagelsen om at en venn av en venn vil være et klokt valg for å vurdere dating. Det samme gjelder for en blind date - en venn av en venn som vi ikke har møtt ennå gjennom sjanse.


Venner og familie er de mest sannsynlig å forsøke blind date for en enkelt person. De som kjenner oss best alltid synes å nærme seg blind date forslaget med noe sånt som, "du vet hvem ville være perfekt for deg?" Det er en god start for en enkelt person å finne en partner. Så langt som hva vi liker og tiltrekkes til en venn kan definitivt finnes på denne måten.


Downside å denne prosessen er en som kan være det mest frustrerende. Ingen kan tolke kjemi for mellom to personer på alle nivåer bortsett fra for enkeltpersoner seg. Venner eller familie kan foreta en gjetning basert på hvem du har datert i siste, men det er ingen klar definisjon av hva en av oss finner så langt som den ultimate attraksjonen.


Når du går inn i en bar eller klubb, vet du hva er appellere til deg. Du er klar over 'hottie"du har gjort øyekontakt med siden minuttet du gikk på rommet. Dessverre etter å snakke med ham eller henne, kan det hende at første attraksjonen har oppløst i sine dårlig grammatikk, umodne holdning eller cheesy plukke opp linjer.


La oss er ansikt it-det ikke så lett som folk tror å møte din kompis, eller aften noen som du kan ha et varig forhold. Online dating er praktisk og noen ganger også morsomt, men det er tidkrevende å påse at personen du kobler til er Internett ærlig og foran om hvem de er og hva de ønsker. Du kan enkelt finne fysisk attraksjon omtrent hvor som helst. Finne fysisk attraksjon med en samsvarende personlighet er den vanskelige delen.


For å oppsummere dette deliberation-Ja, fungerer blind datoer virkelig. Jeg er i en relasjon som følge av en blind date. Jeg valgte å lytte til din venns forslag og gå ut med noen blind datoer som tilbys ingen fysisk appell for meg å finne den rette personen, men vi minst kunne chatte om vår felles bekjente og føler seg relativt trygge mens vi var sammen. Jeg visste at de var ute etter noe lignende til hva jeg var ute etter.


Men så mange andre mennesker har bare vært på rett sted til rett tid til å møte sine partnere. Er en måte å møte folk som er bedre enn en annen? Kanskje ikke, men hvis du vil ha en måte å møte der begge parter er mer sannsynlig å være på samme side og et nivå av komfort kan følte grunnet gjensidig bekjente, blind datoer bare kan fungere for deg.

No comments:

Post a Comment