Thursday, November 24, 2011

Dating i det nye årtusenet

Over de siste 20 årene ansiktet av dating har gått gjennom noen merkbare endringer. Tradisjonelle metoder for å finne en dato ville være til å stole på venner til å spille matchmaker eller til å delta på barer, ulike sosiale arrangementer og fester. Vi har nå stole på Internett-leverandører å åpne dører for romantikk. Enten vi liker det eller ikke, har Internett endret våre liv særlig i måten vi dato og møte folk.


Menn og kvinner har flyttet sine søk etter kjærlighet til Internett bare fordi det er mest praktisk i form av tid og penger. Imidlertid, sammen med denne bekvemmelighet kommer også risiko. Det er sikker tar trykket av vittig meningsfylt samtale, men hvordan moro er det? Og hvordan vet du at hvis personen du snakker med via "tekstmelding" faktisk ser ut som bildet eller har alle store kjennetegn som de sier de gjør? Du kan ikke lese deres kroppsspråk for å finne ut om de er ekte, kjedelig eller de fleste viktigste hvordan de flørte, som er først og fremst den viktigste samhandlingen du deler med noen du er interessert i.


Dette er hvorfor i våre med å gjøre ting bedre, er det nå en kombinasjon av tradisjonelle oppfyller cutting edge. Det kalles Speed Dating; Dette konseptet tar etterspørselen av vår raske tempoet samfunn og fortsatt gir deg muligheten til å møte noen ansikt til ansikt. Det er en svært god måte å møte et stort antall personer i en morsom miljø og i en knepet tidsperiode. Hurtig Stevnemøte kan være den nye måten å møte, men etter den første datoen, må du bruke tradisjonelle dating metoder for å sørge for at ditt forhold vokser.


Behandlende singler partier i siste ble ansett å være som en handling av ulikhet, men nå de blir mindre og mindre ukonvensjonelle. Disse partiene er økende i popularitet bare fordi vi liker å få kontakt med folk. Ingenting slår en munter samtale, og det er ingen bedre måte å lære om noen enn ser dem i øyet og ber dem et spørsmål.
En feil folk gjør er at de ønsker perfect…and de vil ha det raskt. Den eneste måten å finne din perfekte løsning er å ta deg tid og sette deg selv der ute så mye som mulig. Mange mennesker vil gå på en bar og stå rundt venter på å bli tilnærmelser, eller ta i nok væske mot slik at de kan gjøre approaching….-bit av en hint…no som en finner drunken folk attraktive.


Singler parter og hurtig dating hendelser er for enkelt folk som er lei av stående rundt barer får ingen der og for de som ønsker å bli kjent med en person ansikt til ansikt. Hver person som kommer ut til en enkelt i byen-hendelsen er der for samme grunn, for å møte nye mennesker for vennskap eller kanskje en fremtidig relasjon. På disse hendelsene du har eliminert 3 potensielle risikoer: er de eneste? Er de ute for å ha en samtale? Og er de åpne til å møte meg? Det er ikke å si at du trenger å komme til disse hendelsene å møte noen, er det bare rett og Slett den smarteste måten å gjøre så.


Singleinthecity.ca er en ledende Singles-organisasjon som gir hurtig dating, singler hendelser og Matchmaking i Toronto og nærliggende byer i det sørlige Ontario. Besøk www.singleinthecity.ca

No comments:

Post a Comment