Saturday, November 26, 2011

Online Dating

Et vanlig spørsmål blant venner disse dager er hvorvidt singler bør prøve å møte sin ideelle partner gjennom online dating. Det første svaret kommer vanligvis fra forsiktige enkeltpersoner som advarer mot rovdyr og tilsynelatende demented enkeltpersoner. Neste du har håndfull mennesker som vet så og så hvem rettferdig fikk gift for personen som de møter online. Når det er min tur, påpeke jeg alltid at det er ingen forpliktelse ved å bare se og oppdage hvordan alt fungerer. Hva har noen har å tape ved å opprette en enkel profil og se hva som skjer?


Av definisjon er online dating tilknytningen mellom to personer via Internett. Ideen virker ikke alt annerledes fra møte fremmede i en bar eller en nattklubb. I stedet for å bli kledd opp, gå ut og bruke kresne øyet til å velge mulige kandidater fra en mengde av singler samlet for ulike årsaker, kan du sitte ved datamaskinen og satt i en grunnleggende rekkefølgen for personen som er ideelt. Første 'å luke' er gjort for deg.


Du må først velge fra mange nettsteder som tilbyr denne typen tjeneste. Sørg for å besøke flere områder, bla gjennom så mye som du kan uten å registrere deg og foreta en utdannet beslutning om hvilke en (e) kan dekke hva du leter etter. Flere nettsteder tilbyr mange ulike alternativer så langt som hva du kan annonsere du leter etter i en relasjon fra vennskap til noe som er svært alvorlig. For noen tilbyr dette området mye av utsiktene til å velge fra. Andre foretrekker et område som er mye mer fokusert på nøyaktig hvilken relasjonstype de leter etter.


Det er det neste trinnet er trolig kommer til å være den vanskeligste. Faktisk kommunikasjon med noen som interesserer deg, eller som har allerede fortelle deg at du har satt i profilen interesserer dem. De fleste webområder har et tips du kan sende til la en abonnent vet at de har interesse, enten det er et smil, wink eller en annen søt flirting enhet. Sannsynligvis vil du få det samme tilbake eller enda en personlig melding. Det er der du gjøre beslutningen om hvorvidt noen interesserer deg nok til å fortsette. Hvis ingen som interesserer deg, må du ikke fortvile. Folk opprette profiler for hver dag, og noen steder tilbyr selv forslag basert på spørsmål når du setter opp kontoen din.


Hvis noen interesserer deg umiddelbart, er du nødt til å ta en første kontakt eller svare på hans eller hennes forespørsel til deg. Det er også mulig å føle spenningen og flutter i magen når du begynner kontakt som du føler møte med en potensiell dato for første gang!


Det er viktig å huske å være forsiktige være deg selv først, og være klar over potensielle problemer med en person som kan kontakte deg, og følg instinktene dine egne. Men viktigst, være deg selv og ha det gøy! Det kan være annerledes for deg, men du er nå ansvarlig for dating liv gjennom datamaskinen din!

No comments:

Post a Comment