Sunday, November 27, 2011

Online Dating betraktning ideer

Så, du har besluttet å ta en sjanse, og prøv online dating. Du har sjekket ut områder, skrevet en liten bit av informasjon om deg og hva du leter etter og muligens bladde potensielle kontaktene som du ønsker å gjøre. Mer enn sannsynlig, noen få personer har piqued interessen og du tror du er klar til å gjøre kontakten. Her er noen forslag for å komme i gang.


Les profilene som interesserer deg grundig. Ta hensyn til idealer og interesser som er viktig for deg. Les avsnittene som er personlig skrevet og se hvis de berører du på noen måte. Noen ganger kan de små detaljene eller hva er ikke sagt være den viktigste.


Bruk verktøy får du om datingside. De fleste støtter sine egne e-post, chat eller chat-tjenester. Anonymitet er viktig for folk flest disse dager når du tar en sjanse med online dating. Disse verktøyene gjør det mulig for en person å bo trygt anonym så lenge de liker og kan vanligvis blokkere støtende eller uønsket kontakt fra bestemte medlemmer.


Kontroller at du vet hva du leter etter om det er vennskap eller et langvarig forhold. Kontakt eller svare til som tenkende mennesker, og det vil ikke være noen misforstått intensjoner på hver side. Måten de fleste profiler lese gir deg en idé om hva noen er egentlig på utkikk etter. Noen områder inkludere også denne informasjonen som en del av profilen-prosessen.


Har en liste over spørsmål du ønsker å spørre. De trenger ikke å lese som et program, men ideen er å bli kjent personen og se om det er kompatibilitet. Hvis et bilde ikke er bokført med profilen, vil du sannsynligvis vil be om en. Et godt spørsmål å spørre er hvis da bildet ble tatt nylig. Ikke alle ønsker å bokføre hans eller hennes skrått hårstrek eller dårlig hårklipp og bokfører en eldre bilde! Et annet godt spørsmål å spørre er Hvis personen er i eksisterende eller hvor lenge siden det var deres siste forhold. Du er ikke garantert sannheten, men noen ganger en reaksjon vil fortelle deg at dette ikke er en person som du ønsker å forfølge noe med.


Ta deg tid med prosessen. Ikke la noen rush du. Du er ikke forpliktet til å møte noen basert på en bestemt tidslinje. Være grundig i forskning-du har verktøyene rett ved fingertuppene! Rett person vil gjøre i forbindelse med deg, og du vil være klar til personlig ta sakene i egne hender.


Husk disse forslagene er bare ideer om hvordan du trygt og komfortabelt utforske verden av online dating. Du vet selv, hva du leter etter og dine personlige grenser. Være så trygt som mulig, men fremfor alt, ha det gøy!

No comments:

Post a Comment